REKLAMI GEÇ

KAPTAN RAMAZAN TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

KAPTAN RAMAZAN TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

Hafta sonunda çok kritik bir maça çıkacak olan Kızılcabölükspor’da kaptan Ramazan Erarslan taraftarları maça davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2017 Perşembe, 10:01

TFF 3. Lig 3. Grup’ta hafta sonunda lider Utaş Uşakspor’u ağırlayacak olan Kızılcabölükspor evinde üç puanı alarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Bu sezon hedefini 2. Lig olarak belirleyen sarı kırmızılılar önlerindeki en büyük engel oan Uşak temsilcisini devirme planları yapıyor. Eksiklerine rağmen lidere karşı iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyeti isteyen sarı kırmızılıların en büyük güvencesi ise ateşli taraftarı.

Takım kaptanı Ramazan Erarslan pazar günkü karşılaşmaya tüm Kızılcabölüklüleri davet etti. Maça iyi hazırlandıklarını söyleyer Kaptan Ramazan, “Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Utaş Uşakspor maçına odaklanmış durumdayız. Hedefimiz rakibimizi mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmak. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bu sezon oynadığımız futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandık. Bu karşılaşmada da iyi futbolumuz devam edecek. Özellikle taraftarlarımıza Uşakpor maçında çok büyük iş düşüyor. Pazar günü herkesin Kızılcabölük Stadı’nı hınca hınç doldurarak takımımızı yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Onların desteği bizler için çok önemli. Maç sonunda hep beraber kutlama yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..