REKLAMI GEÇ

MEKİĞİN KAPTANI RAMAZAN: TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

MEKİĞİN KAPTANI RAMAZAN: TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

Kızılcabölükspor’un kaptanı Elaziz deplasmanından üç puanla döneceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 11:45

Kızılcabölükspor’da dünkü antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan kaptan Ramazan Erarslan, zorlu Elaziz maçından üç puanla döneceklerini söyledi. Rakibin formda olduğunu hatırlatan kaptan, “Bizim de tek düşüncemiz kazanmak” diye konuştu.

Rakibin iyi bir çıkış yakaladığını söyleyen kaptan Ramazan, “Bazı sıkıntılarımız var.  4 haftadır berabere kalıyoruz. Bu haftada deplasmanda zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibin form durumu ortada ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Fakat bu sezon bir hedefimiz var ve bunun için sonuna kadar savaşacağız. İlk yarıyı da alacağımız 3 puanla iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bu deplasmanda da çıkacağız ve her zaman olduğu gibi oyunumuzu oynayıp ilk yarıyı iyi bitirmeye çalışacağız” dedi.

Son haftalardaki beraberlikler hakkında da açıklama yapan Ramazan, “ 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere bu sezon 19 karşılaşmaya çıktık. Bundan dolayı üzerimizde bir maç yorgunluğu oluşmaya başladı. Beraberliklerinde bunun sahaya yansıması ile ilgili olduğunu düşünüyorum. İstediğimiz hareketleri yapamıyoruz. Ama sonuçta yenilmemek önemli, son dakikalarda gol atarak son haftalarda puanları topladık. Bu beraberliklerin değeri son haftalarda daha iyi anlaşılacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..