REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK 0 SERHAT ARDAHAN 0

KIZILCABÖLÜK 0 SERHAT ARDAHAN 0

Kızılcabölükspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Serhat Ardahanspor ile golüz berabere kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Ocak 2018 Cumartesi, 13:08

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Kızılcabölükspor ilk hazırlık maçında BAL’da grup lideri olan Serhat Ardahanspor ile yaptı. Sarı kırmızılılar maçtan golsüz eşitlikle ayrıldı,

Teknik Direkter Hasan Şermet karşılaşmaya Cihan Şentürk, Sedat Yahşi, Fevzican Bozkuş, Ramazan Erarslan, Serkan Özen, Ümit Hatipoğlu, Yılmaz Ay, Gökhan Özer, Mustafa Altun, Ali Helvacı ve Melih Vardar 11’i ile başladı. İkinci yarıda oyuna Mertcan Dadan, Alper Kadir Duruk, Taygun Vurgun, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Muhammet Uçar, Burak Gökbel, Ahmet Ayaloğlu ve Samet Dağlı dahil oldu. Sakatlıkları süren Kaan Dorak ve İlyas Ural maçta forma giyemedi.

Gece yağan şiddetli yağış sebebiyle, ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada her iki takım oyuncuları da su birikintileri nedeniyle pas yapmakta zorlandı. İki takımda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Kızılcabölükspor yakaladığı gol fırsatlarını iyi kullanamadı. İlk yarıda Melih’in golü ofsayt gerekçesi ile sayılmazken, Mustafa Altun ve Fevzican Bozkuş sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Kızılcabölükspor’umuz, ikinci hazırlık maçında yarın Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..