REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK TRİBÜNÜNDE GÖZALTI KAVGASI YAŞANDI

KIZILCABÖLÜK TRİBÜNÜNDE GÖZALTI KAVGASI YAŞANDI

Polis küfür ettiği gerekçesi ile bir taraftarı göz altına almak istedi Başkan Osman Duran vermedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2017 Pazartesi, 10:17

Spor Toto 3. Lig 1. Grup maçında Kızılcabölükspor ile Gölcükspor karşı karşıya geldi ve ev sahibi takım maçı 1-0 kazandı.

Kızılcabölükspor’u desteklemeye gelen ve üst  tribündeki yerini alan yaklaşık 400 taraftar ile polis arasında gergin anlar yaşandı.

Polis kalabalık arasında bir taraftarın rakip takım yedek kulübesine yönelik küfür ettiğini tespit edince gözaltına almak istedi. Üst tribünde yer alan polisler belirlenen taraftarı almak için hareketlendiğinde polis amirleri de aşağıdan şahsın kim olduğunu işaret etmeye çalıştı. Bu sırada polisin kullandığı dilin keyfi olduğunu düşünen taraftarlar olaya tepki gösterdi.

06022017_taraftar_ic1

Bu kez taraftarlar hep birlikte polisin dışarı çıkması yönünde tezahüratlarda bulunmaya başladı.

Tribünde yaşanan gözaltı gerginliğine son olarak Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran da dahil oldu. Polis ile taraftarın arasını bulmaya çalışan Başkan Duran, taraftarı emniyet güçlerine teslim etmek istemedi. Gerginliğin daha da tırmanmasından endişe eden yetkililer sağduyulu davranarak olayın daha fazla büyümesine engel oldu.

06022017_taraftar_ic2

Daha sonra saha içine inen Başkan Osman Duran’a emniyet mensupları taraftarın hakaret ve küfürler içeren görüntülerini kamera kayıtlarından izletti. Tüm bu olaylar nedeniyle maçın ikinci yarısı bir kaç dakika gecikmeli başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..