REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR 1 GÖLCÜKSPOR 0

KIZILCABÖLÜKSPOR 1 GÖLCÜKSPOR 0

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Kızılcabölükspor, Gölcükspor’u gergin maçta Emir Can Sayar’ın tek sayısı ile mağlup etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2017 Pazar, 16:00

Spor Toto 3. Lig 1. Grup maçında Kızılcabölükspor, Gölcükspor’u 1-0 yendi. Özellikle ikinci yarısında hem saha içinde hem de saha dışında gerginliğin yaşandığı maçta tek golü Emir Can sayar 84’ncü dakikada kaydetti. Kızılcabölükspor’da Ramazan 90+4’te ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Emniyet güçleri maçın devre arasında bir taraftarı küfür ettiği gerekçesi ile göz altına almaya çalıştıysa da ev sahibi takımın taraftarları arkadaşlarını polise teslim etmek istemedi. Bu arada yaşanan gerginliğe Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran da dahil oldu. Taraftar ile polisin arasını bulmaya çalışan Duran’a emniyet güçleri taraftarın kötü davranışı gösteren kamera kayıtlarını izletse de ikna edemedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise taraftarlar ile Gölcükspor teknik sorumlusu Ömer Kalebayır arasında tartışma yaşandı. Maçın son bölümünde her iki takımın yedek kulübesi maçın dördüncü hakemi Adem Karakaya ile sorun yaşadı.

KIZILCABÖLÜKSPOR 1 GÖLCÜKSPOR 0
STAT: Denizli Atatürk Stadı
HAKEMLER: Harun Toplar, Kasım Oyarçin, Hasan Erdoğan
KIZILCABÖLÜKSPOR: Bahadır** Semih**  Tayfun** Özer** Hüseyin** (Dk.69 Fevzi) Ali Helvacı*** (Dk. 69 Muhittin**) Mustafa* (Dk. 54 Taygun) Emir Can *** Kerim*** Ramazan ** Fatih Arat**
GÖLCÜKSPOR: İlyas** Fatihn** (Dk. 88 Bahattin) Yunus** Cemal** Mehmet** Berke** Cenk* Onur** Aydın** Bilal** Ömer** (Dk. 78 Ahmet*)
GOL: Dk. 84  Emir Can Sayar (Kızılcabölükspor)
SARI KART: Semih, Fevzi, Taygun (kızılcabölükspor) Fatih, BSerke, Bilal, Onur (Gölcükspor)

KIRMIZI KART: 90+4 Ramazan (Kızılcabölükspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:
Dk. 1 Berke ceza sahası dışından sert vurdu, seken topu kaleci Bahadır kornere tokatladı.
Dk. 13 Semih’in Berke’yi düşürmesi ile kazanılan serbest vuruşu Bilal kullandı. Ceza sahası ön çizgisi üzerinden şutunu kaleci Bahadır uzanarak kornere tokatladı.

Dk.68 Onur, Taygun’u ceza sahası ön çizgisine bir metre mesafede düşürdü. Serbest vuruşu Özer kullandı. Top direk dibinden auta çıktı.

Dk. 73 Gölcükspor kalesindeki karambolda Onur topa röveşata ile vurmak istedi. Hakem endriekt vuruşu gösterdi. Atışı Emir Can kullandı defanstan dönen topa Fevzi sol çaprazdan sert vurdu, şutu yan ağlarda kaldı.

Dk. 84 Fatih Arat’ın soldan ortasında Emir Can altı pas içinde topla buluştu, plase vuruşu ile kaleci İlyas’ı avladı 1-0.
90+4 Kızılcabölükspyor’un kontra atağında Muhittin sol kanatta hareketlenen Emir Can’ı gördü. Ceza alanına giren Emir Can karşı karşıya pozisyonda topu yandan auta attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..