REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR 2 KARACABEY BİRLİKPOR 1

KIZILCABÖLÜKSPOR 2 KARACABEY BİRLİKPOR 1

Ligde ve kupada fırtına gibi esen Kızılcabölükspor kendi evindeki ikince maçında da puan kaybı yaşamadı. Mekik, Karacabey Birlik’i Kaan ve Gökhan’ın sayılarıyla devirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Eylül 2017 Pazartesi, 09:16

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor, kendi evindeki ikinci maçında da puan kaybı yaşamadı 2-1. Kızılcabölük Sahası’nda Karacabey Birlikspor’u ağırlayan sarı kırmızılılar Kaan Dorak’ın penaltı golü ve Gökhan Özer’in sayıları ile rakibini devirdi.

Deplasmanda aldığı iki beraberlikle dördüncü hafta sonunda gruptaki yenilgisiz takımlar arasındaki yerini aldı ve sıralamada üst basamaklarda yer almayı sürdürdü.

KIZILCABÖLÜKSPOR 2 KARACABEY BİRLİKPOR 1
STAT: Kızılcabölük Sahası
HAKEMLER: Aytaç Geçgel, Fettah Yiğit, Erdinç Zengi, Gökhan Dereli
KIZILCABÖLÜKSPOR : Bahadır Kaya, Sedat Yahşi, Ramazan Erarslan, Kaan Dorak, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Taygun Vurgun, Fatih Küçük (81′ Serkan Özen), İlyas Ural, Samet Dağlı (90+3′ Fevzican Bozkuş), Ali Helvacı (90′ Melih Vardar), Gökhan Özer
KARACABEY BİRLİKSPOR: Ali Tokat, İmam Almas, Yasin Tosun (79′ Uğur Aktaş), Çağrı Gülcü (77′ Emirhan Çolak), Batuhan Er, Ali Serin, Fatih Gültekin, İlyas Akan, Yusuf Efil (57′ Sedat Dursun), Barış Kazer
GOLLER: 36′ Kaan Dorak (P), 68′ Gökhan Özer (Kızılcabölükspor) – 40′ Batuhan Er (Karacabey Birlikspor)
SARI KART : 29′ Gökhan Özer (Kızılcabölükspor) – 34′ Ali Tokat, 34′ Yusuf Efil, 60′ Fatih Gültekin, 65′ Bünyamin Kasal (Karacabey Birlikspor)

MAÇIN HİKAYESİ
Karşılaşmaya iyi başlayan sarı kırmızılı ev sahibi ilk dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü rakibe bırakmadı. Kontra ataklarla pozisyon arayan konuk ekibe alan bırakmayan sarı kırmızılı takım, Karacabey Birlik’in katı savunma anlayışı nedeniyle pozisyon üretmekte zorlandı.

Maçın 36’ncı dakikasında Ali Helvacı’nın düşürülmesi ile kazanılan penaltı ile Kaan takımını öne geçiren sayıyı kaydetti.

Konuk ekip oyun disiplininden kopmazken ikinci gol için yüklenen Kızılcabölükspor 40’ncı dakikada gelişen hızlı atakta Karacabey Birlik’in Batuhan ile bulduğu gole engel olamadı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda baskıyı daha da artıran Mekik bu bölümde bulduğu gol fırsatlarını iyi kullanamadı. Maçın 68’ncı dakikasında Gökhan ile öne geçmeyi başaran sarı kırmızılılar, üçüncü golü arasa da sonuç alamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

8′ Sağ kanattan bindiren Samet, nefis ara pasıyla Ali’yi kaçırdı. Çizgiye kadar inen Ali arka direğe kesti. Bomboş pozisyonda topa kimse dokunamayınca takımımız mutlak bir golden oldu.

36′ Sağ kanattan ceza sahası içine giren Ali, Yusuf’un müdahalesi ile yerde kaldı maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Kaan kaleci ve topu farklı köşelere gönderdi ve meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

40′ Defansın arkasına atılan uzun topla kaleciyle karşı karşıya kalan Batuhan meşin yuvarlağı köşeden filelerle buluşturdu. 1-1

47′ Sol kanattan bindiren Fatih, Sedat’ın sektirdiği topla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Fatih’in sert şutunda kaleci Bahadır topu kornere tokatladı.

56′ Ceza sahası dışında Tayfun’un muhteşem şutunda meşin yuvarlak defansa çarptı kaleci Ali güçlükle topu kornere çeldi.

63′ Defansın arkasına atılan uzun topla sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Batuhan’ın vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı gitti.

68′ Sağ kanattan bindiren Ali çizgiye kadar indi ve penaltı noktası üzerindeki Gökhan’ı gördü. Gökhan’ın gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-1

70′ Sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine giren Samet’in plase vuruşunda İlyas topu çizgiden çıkardı.

71′ Sol kanattan bindiren Fatih’in uzak mesafeden şutunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

80′ İlyas’ın yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..