REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR CEPHESİNDE HAKEME BÜYÜK ÖFKE

KIZILCABÖLÜKSPOR CEPHESİNDE HAKEME BÜYÜK ÖFKE

2-2 biten Kütahyaspor maçında iki penaltı ile skora doğrudan etki eden hakem Burak Özcan tartışmalı kararları ile Kızılcabölüksporluları adeta çıldırttı

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Mart 2017 Cuma, 09:42

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta hafta içinde Kütahyaspor deplasmanına konuk olan Kızılcabölükspor bu maçın etkisinden çıkamadı. Kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında iki kez öne geçen sarı kırmızılı Denizli temsilcisi maçın son bölümünde üst üste penaltılarla puanlarından oldu.

Karşılaşmanın orta hakemi Burak Özcan önce 89’ncu dakikada daha sonra ise 90+7’nci dakikada penaltı kararı vererek Kızılcabölükspor yedek kulübesini çıldırttı. Son penaltıyı gole çeviren ev sahibi bir puanı kurtarırken Kızılcabölükspor ise play-off mücadelesinde iki puan kaybetmiş oldu.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren yardımcı antrenör Seyfettin Kurtulmuş maçın hakeminin skoru tayin ettiğini belirterek; “Her iki takımın da kazanması gereken maçtı. Rakip savunmanın zayıf olduğunu biliyorduk. Duran toptan bir gol bulduk. Golün ardından rakibin defansta yaptığı hatalarda pozisyonları gole çeviremedik. İkinci golü bulmamız gerekiyordu. Maçın ikinci yarısında ise daha baskılı ve agresif oynayacaklarını biliyorduk. Bu bölüm daha çok iki takımın mücadelesinin öne çıktığı bir devre oldu. İyi mücadele ettik. Son dakikada rakip takım oyuncusu kayarak düştü ve hakem penaltı kararı verdi. O penaltıyı kaçırdılar. Hakem maça 6 dakika uzatma verdi. Ne oldu da maç bu kadar uzatıldı bilemiyorum ama 90+7’de aleyhimize bir penaltı kararı daha verdi. Hakem skoru tayin etti. 3 puan almamız gereken bir maçtı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..