REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR GALİBİYETİ ŞEHİTLERE ARMAĞAN ETTİ

KIZILCABÖLÜKSPOR GALİBİYETİ ŞEHİTLERE ARMAĞAN ETTİ

Ligin ilk haftasında Tekirdağspor’u uzatma bölümünde gelen golle yenen Kızılcabölükspor galibiyeti şehitlere armağan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ağustos 2015 Pazartesi, 10:35

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor lige galibiyetle başladı.Tekirdağspor’u Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda konuk eden sarı kırmızılılar maçın son 15 dakikasındaki baskılı futbolunun karşığılını son saniye golü ile aldı.

90+5’nci dakikada Kıvanç Salihoğlu’nun kaydettiği golle üç puanı cebine koyan sarı kırmızılılar galibiyeti şehitlere armağan etti.

Son dönemde yaşanan terör olayları ile Türkiye’nin dört bir yanında şehit cenazeleri kalkarken sarı kırmızılılar vatan toprağını savunan kahramanları unutmadı ve maç sonrası asker selamı vererek şehitleri andı.

Mehmet Doğan, Sedat Yahşi, Özkan Taştemur, Onur Uğlu, Ethem Özden, Fatih Yiğen, Hakan Akman, Burak Gökbel, Burak Yılmaz, Ali Kemal Başaran ve Kıvanç Salihoğlu maçın tamamlanmasının ardından protokol tribünün önüne gelerek asker selamı çaktı. Kızılcabölüksporlu futbolcuların bu hareketi taraftarlardan da büyük destek gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..