REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor hedef büyütecek

Kızılcabölükspor hedef büyütecek

Denizli’nin profesyonel liglerdeki gururu Kızılcabölükspor bu sezon hedefini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı yönetim yeni sezonda üst lige çıkmanın planlarını yapıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Mayıs 2017 Salı, 11:13

Denizli’yi 3. Lig’de 5 yıldır başarı ile temsil eden Kızılcabölükspor yeni sezonda hedef büyütmek istiyor. Sezon başında uzun süreli plan yapan sarı kırmızılı yönetim futbolcuları ile en az iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Yeni sezonda kadroyu koruyacak olan sarı kırmızılılar yeni transferlerle takımı güçlendirip hedefini üst lig olarak belirlemek istiyor.

TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ
Sarı kırmızılıların amatör ligde başlayan serüveni Başkan Osman Duran’ın önderliğinde Teknik Direktör Hasan Şermet ve ekibinin çabaları ile 5 yıldır 3. Lig’in en istikrarlı takımının oluşmasını sağladı. Yönetim ve teknik ekipteki devamlılık Kızılcabölükspor’a pek çok kulübün sıkıntı yaşadığı ligde hem sportif başarıyı hem de mali disiplini getirdi.

BU SEZON EN RİSKLİ GRUPTAYDI
Sarı kırmızılılar bu sezon 13 galibiyet ve 13 beraberlikle ligi 7’nci sırada bitirirken play-off’a da çok yaklaştı. Sezon başında 3. Lig 1. Grup’a düşen Kızılcabölükspor çok ciddi rakiplerle kapışmak zorunda kaldı. Diğer gruplardan farklı olarak 19 takımın mücadele ettiği 1. Grup’ta sezon sonunda 4 takım ligden düşerken sezon başında öncelikli hedef bu 4 takım arasında yer almamaktı. Bir ara işler yolunda gitmese de sarı kırmızılı yönetim ve teknik ekip takımı çabuk toparladı ve ligde yeniden söz sahibi yapmayı başardı.  3. Lig’in en riskli grubunda yüksek bütçeli takımların yanı sıra il takımlarına karşı da mücadele eden sarı kırmızılılar gruptaki tek mahalle takımıydı.

DURAN: SEZON BİZİM İÇİN İYİ GEÇTİ
Geride kalan sezonu değerlendiren Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran içinde bulundukları zor şartları göz önüne alarak sezon başında hedef kaymadıklarını hatırlattı. “Biz ne şampiyonluk ne de play-off hedefi ortaya koymadık” diyen Başkan Duran, “Biz bir mahalle takımıyız. Bütçemiz, gücümüz ortada. Grubumuzda çok ciddi takımlar vardı. Üstelik sezon sonunda 4 takımın ligden düşecek olması nedeniyle kendimce, ‘sezon sonunda ligde kalmak büyük başarıdır’ diye düşünmüştüm. Biz çok daha iyisini yaptık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da grubumuzda söz sahibi olmayı başardık. Emeği geçen teknik ekip ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

DENİZLİ’Yİ UTANDIRMADIK
Sezon içinde çok kritik maçlar oynadıklarına da değinen Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “Denizlimizin adına yakışır bir mücadele verdik. Şehrimizi utandırmadık. Rakiplerle aramızda özellikle maddi olarak ciddi farklar olsa da başarılı sonuçlar aldık. Türkiye Kupası’nda gruplara kaldık. Eleme turlarında TFF 1. Lig ve 2. Lig takımlarını eledik. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Onursal Başkanımız Osman Aydınlı’nın desteği ile borçsuz bir kulüp olarak devam ediyoruz. Bu sezon da Denizli ve Türk futboluna yeni oyuncular kazandırdık. Bundan sonra da bu görevi üstlenmeyi sürdüreceğiz” dedi.

YENİ SEZONDA HEDEF BÜYÜTTÜLER
Takım kadrosunu koruduklarını yeni sezonda takviyelerle yeni bir hedef belirleyeceklerini söyleyen Başkan Duran,  “Teknik ekibimizin talepleri doğrultusunda, bütçemize uygun oyuncularla takıma takviyeler yapıp önümüzdeki sezon hedef ortaya koymak istiyoruz. Denizli’nin desteği ile hem sportif başarı elde eden hem de kentin futbol altyapısına hizmet eden bir takım olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..