REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor kuvvet çalıştı

Kızılcabölükspor kuvvet çalıştı

Hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor salonda kuvvet çalıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 11:15

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta İstanbulspor deplasmanından bir puan getiren Kızılcabölükspor, hafta sonunda oynayacağı Ankara Adliyespor maçının hazırlıklarını salonda sürdürdü. Teknik Direktör Hasan Şermet’in özel işleri nedeniyle İstanbul’da bulunduğu sarı kırmızılı takımı, yardımcı antrenörler Seyfettin Kurtulmuş, Serkan Görgeç ve kaleci antrenörü Ali Müslim Ogaç hazırlamayı sürdürdü.
Dün tüm takım Estewell Spor Salonu’nda kuvvet çalışması yaptı.
Önlerinde zorlu bir Adliyespor maçı olduğunu hatırlatan Yardımcı Antrenör Seyfettin Kultulmuş; “Evimizdeki maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Genç bir takımız. İnişli çıkışlı bir grafik çiziyoruz. Pozisyon üretebiliyor fakat buna karşın önemli bir bölümünü harcıyoruz. Ligde her takımı yenecek güçteyiz. Adliyespor iyi bir takım ama bu maçta hedefimiz üç puan. Taraftarlarımızın desteği ile galibiyeti alacağımıza inanıyorum” dedi.

Hafta boyunca hazırlıkların süreceğini söyleyen Kurtulmuş, “Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Rakibe göre tedbirlerimizi alacağız, iyi bir oyun oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..