REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR OLAĞAN GENEL KURULU MAYIS’TA

KIZILCABÖLÜKSPOR OLAĞAN GENEL KURULU MAYIS’TA

Denizli’nin üçüncü ligde kalan tek temsilcisi Kızılcabölükspor, olağan genel kurulunu sezon sonu yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Nisan 2017 Cuma, 10:43

Kızılcabölükspor yönetimi önceki gün Başkan Osman Duran önderliğindeki toplantıda olağan genel kurul tarihini 7 Mayıs olarak belirledi. İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması durumunda 14 Mayıs günü ikinci oturumda yeni yönetim belli olacak.

7 Mayıs günü Kızılcabölük Nikah Sarayı’nda yapılması planlanan toplantıda sarı kırmızılı yönetimde bir kaç küçük değişiklik dışında, yenileme beklenmiyor.

Kızılcabölükspor’u amatör bir takımdan 3. Lig’in başarılı temsilcilerinden biri haline getiren Başkan Osman Duran genel kurula ilişkin değerlendirmesinde, “Kızılcabölükspor’u 2.amatör kümeden alarak her yıl planlı ve sistemli bir şekilde bu noktalara kadar getirdik. Yeri geldi ailemizden, yeri geldi iş hayatımızdan, yeri geldi maddi anlamda fedakarlıklar yaptık. Bu kadar kısıtlı bütçelerle geçen sezon 2.ligin kapısından döndük. Trabzonspor, Konyaspor gibi süper lig takımlarıyla maç yapmanın heyecanını yaşadık ve yaşattık. Yine elimizi taşına altına sokarak daha büyük başarılar yakalamak için daha güçlü bir yönetimle yolumuza devam edeceğiz. Olağan kongre tarihini 7-14 mayıs olarak kararlaştırdık. Ama bizim isteğimiz 7 Mayıs’ta Kızılcabölük Nikah Sarayında çoğunluğu sağlayarak kongreyi tamamlayıp bir an önce önümüzdeki sezonun planlamasını yapmak. Tüm üyelerimizi ve hemşerilerimizi kongremize bekliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..