REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor – Sultanbeyli maçı saat 16:00’da

Kızılcabölükspor – Sultanbeyli maçı saat 16:00’da

Kızılcabölükspor, play-off yarı final ilk maçında Sultanbeyli Belediyespor’u Denizli Atatürk Stadı’nda ağırlıyor. Bugün Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma 16:00’da başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mayıs 2018 Cuma, 08:24

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu dördüncü basamakta bitirerek play-off oynama hakkı elde eden Kızılcabölükspor, yarı final ilk maçını bugün saat 16:00’da Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacak. Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi Atatürk Stadı’ndaki ilk maçta turu getirecek avantajlı bir skor elde etmenin peşinde. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek.

Dün son çalışmasını gerçekleştirerek maç kampına giren sarı kırmızılılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Sezona 2. Lig hedefi koyarak başlayan Kızılcabölükspor’da yönetim tüm taraftarları maça davet etti.

Başkan Osman Duran karşılaşmanın önemine dikkat çekerek; “Başarılı bir sezonun ardından artık play-off’lara kalarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Kendi işimizden, ailemizden, özel hayatımızdan tamamen feragat ederek ikinci lig yolunda kenetlenmiş durumdayız. 2. lige sadece 3 maçımız kaldı ama öncelikli hedefimiz Sultanbeyli Belediyespor maçlarını atlatmak. Teknik heyet ve oyunculara güveniyorum. 2.Lige yükselecek gücümüz var ve başaracak güce sahibiz. Buradan tüm Denizli’ye çağrıda bulunmak istiyorum. Başta Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi, Denizli Milletvekillerimiz, Valimiz Sayın Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere tüm ilçe başkanlarımızı, değerli protokolü maçımıza davet etmek istiyorum. Taraftarlara da bu karşılaşmada çok iş düşecek. Onların desteği bizler için çok önemli. Bugüne kadar tribünde gereğini yaptılar, bundan sonrada yapacaklarına inancım tam. Bu başarı hepimizin. Ele ele Kızılcabölükspor 2.lige çıkacak inşallah. Yolun sonunda da kutlamaları hep beraber yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ata özgür özentürk   -  Bağlantı 15 Mayıs 2018, 23:41

DEPLASMANDA 2-0 HARİKA! AYAĞINA EMEĞİNE SAĞLIK M.ERBOĞA!!!