REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR ÜÇ TRANSFER YAPARAK LİGE BAŞLAYACAK

KIZILCABÖLÜKSPOR ÜÇ TRANSFER YAPARAK LİGE BAŞLAYACAK

Mekik sezonun ikinci yarısına güçlenerek başlamak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Ocak 2017 Salı, 10:31

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’taki Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor ligin ikinci yarısına takviyelerle güçlenmiş bir kadro ile başlamak istiyor.

Başkan Osman Duran ve kurmayları lige verilen arada 9 futbolcusu ile yollarını ayırdı.

Sarı kırmızılılar üç kalecisi Abdullah Nanim, Serkan İlgün ve Kazım Kaan Kozak’ın yanı sıra Emraf Şahinçiftçi, Ergin Ersin, Eray Can Akkaya, Mert Narin, Emre Fırtına ve Melih Şencan gibi isimlerle de yollarını ayırdı.

Ara transfer döneminde takıma en az iki kaleci almayı planlayan sarı kırmızılılar bir de kanat oyuncusu alarak transferi noktalayacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan Ali Helvacı’yı alarak orta sahayı güçlendiren Kızılcabölükspor yönetimi uygun bedelle bir de stoper alabilir.

Başkan Osman Duran kadroyu daraltacaklarını belirterek, “Bütçesi belli bir kulübüz. Kendi kendimize yetmeye çalışıyoruz. Kadromuzu geniş tutmayacağız. Takımdaki tüm futbolcuların görev almasını istiyoruz. Denizli’yi mütevazi bütçemize rağmen en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Denizli futbolunun başarısı için Denizli lobisinin çok güçlü olması gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..