REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR, ZORLU ALTAY MAÇINA ODAKLANDI

KIZILCABÖLÜKSPOR, ZORLU ALTAY MAÇINA ODAKLANDI

Ligde Altay’ı konuk edecek sarı kırmızılılar zorlu maça odaklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Nisan 2017 Cuma, 11:37

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta iddiası kalmayan Kızılcabölükspor hafta sonunda Altay’ı konuk edecek.

Kızılcabölük Sahası’ndaki maçı Gökçen Öztürk, Baki Yiğit ve Yakup Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek. Pazar günü 15:00’de başlayacak maça Altay taraftarı alınmayacak.

Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar teknik patron Hasan Şermet önderliğinde Şirinköy Sahası’nda bir saat süren çalışma yaptı. Isınma hareketlerinin ardından topla çalışan sarı kırmızılılar kısa bir pas çalışmasından sonra çift kale ile çalışmayı tamamladı.

Sezonun ilk yarısındaki maçı 3-0 kaybeden kırmızı beyazlılar zorlu rakipleri ile aynı sahada Türkiye Kupası mücadelesine çıkmış ve 5-2 kazanarak rakibini kupanın dışına itmişti.

Ligde iddiası kalmayan Denizli temsilcisi taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ellerinden geleni sahaya yansıtacaklarını belirterek, “Hafta içinde Kartalspor karşısında 3-0 gibi net bir skor ürettik. Rakiplerin ligdeki konumu ne olursa olsun biz sahada aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve hiçbir şaibeye olanak tanımayacağız.  Son üç iç saha maçımızda taraftarımıza galibiyet hediye edemedik. Kazanıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Rakip ligin en iyi takımlarından biri. Sıralamadaki yerleri de bunu gösteriyor. Keyifli bir maç olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..