REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’da Niğde alarmı

Kızılcabölükspor’da Niğde alarmı

Kızılcabölükspor evinde ağırlayacağı Niğde Belediyespor maçından üç puan çıkarıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Mart 2015 Cuma, 12:41

Sezona play-off hedefi ile başlayan Kızılcabölükspor, Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Grubunda 10 maçtır kaybetmeyen sarı kırmızılılar hafta sonu Denizli Atatürk Stadı’nda Niğde Belediyespor’u ağırlayacak.

Kerim Bölük’ün sakatlığı, Hüseyin İriç’in ise kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada galibiyeti hedefleyen Hasan Şermet’in öğrencileri, tamamen bu karşılaşmaya konsantre olmuş durumda.

Sıralamada 9. basamakta yer alan Kızılcabölükspor, Niğde Belediyespor maçını kazanarak, rakipleri Bursa Nilüferspor, Çorum Belediyespor, Tire 1922 ve Ankara Adliyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek.
Sarı kırmızılıların Sportif Direktörü Hakan Dolutaş, denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede Niğde Belediyespor maçının kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi. Dolutaş, “Play-off hattındaki rakiplerimiz ile aramızda çok puan farkı yok. Ligin bitimine 7 hafta kaldı. Bu süreçte en az puan kaybı ile yolumuza devam edip rakiplerimizin hata yapmasını bekleyeceğiz.  Bu haftaki maça çok iyi motive olmuş durumdayız. Zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Ligde fikstürün Kızılcabölükspor lehine olduğunu kaydeden Dolutaş, “Fikstür avantajımız var. Bunu iyi kullanırsak hedefe ulaşırız. Fakat fikstür her şey demek değil. Maçlar sahada kazanılıyor. Her maçımıza final havasında çıkmalıyız. En az hatayı yapan play-off biletini alır” dedi.
Diğer yandan son beş iç saha maçında sadece bir galibiyet alan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet ve kurmayları öğrencilerini uyardı. Şermet iç sahada bir beraberlik daha istemediğini söylerken galibiyet için kesin talimat verdi.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ise taraftarlara çağrıda bulunarak maça davet etti. Denizlililerden kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen Başkan Duran, “Pazar günü saat 13:30’da herkesi Denizli Atatürk Stadı’na Kızılcabölükspor’a destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..