REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR’UN DEPLASMAN GİDERİ HEMŞERİLERDEN

KIZILCABÖLÜKSPOR’UN DEPLASMAN GİDERİ HEMŞERİLERDEN

Sarı kırmızılı takımın iki hafta sonra konuk olacağı Tarsus İdman Yurdu maçının deplasman giderlerini Kızılcabölüklü üç işadamı üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2017 Çarşamba, 16:53

Kızılcabölükspor’a destek eli Kızılcabölüklü hemşerilerinden geldi. Başkan Osman Duran’ın talebini kırmayan üç Kızılcabölüklü işadamı takımın iki hafta sonra konuk olacağı Tarsus İdmanyurdu maçının konaklama ve ulaşım giderlerini üstlendi.

Kızılcabölük’ü birleştirmeyi başaran sarı kırmızılı takıma Başaran İnşaat’ın sahibi Kamil Alın, Çintanlar Tekstil’in sahibi Tuncay Çintan ve Şef Hafriyat firmasının sahibi Osman Macit sahip çıktı. Sarı kırmızılı takım Tarsus İdman Yurdu ile 19 Kasım’da karşı karşıya gelecek.

Başkan Osman Duran üç işadamının desteğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Üç hemşerimizin jesti bizleri çok memnun etti. Şampiyonluğa giden bu yolda Tarsus İdmanyurdu maçının deplasman masraflarını karşılayarak takımımıza katkıda bulunmak istediklerini belirttiler. Başarı İnşaat sahibi Kamil Allın’a, Çintanlar Tekstil sahibi Tuncay Çintan ve ortaklarına ve Şef Hafriyat sahibi Osman Macit’e şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışı diğer iş adamlarımızdan da bekliyorum. Hedefe ulaşacağımız bu yolda sizlerin destekleri bizler için çok önemli. Kızılcabölükspor’umuz yıllardır borçsuz bir şekilde yoluna devam ediyor ama işin perde arkası bizler için kolay olmuyor. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz büyük maddi fedakarlıklar yaparak kulübümüzü bu noktalara getirdik. Herkesin şunu iyi bilmesini istiyorum. Burada her kuruş futbola harcanmaktadır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..