REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’un keyfi yerinde

Kızılcabölükspor’un keyfi yerinde

Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor’un keyfi yerinde

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 11:30

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’un iddiamı ekiplerinden Kızılcabölükspor, hafta sonunda Niğde Belediyespor’u ağırlıyor. Ligde tam 10 maçtır kaybetmeyen sarı kırmızılılar, Manavgat, İstanbulspor ve Adliye beraberliklerinden sonra Niğde Belediyespor’u yenerek kazanmayı yeniden hatırlamak istiyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Hafta başından beri bu maçın hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor dünkü çalışmasını Şirinköy Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hasan Şermet’in önderliğindeki antrenman iki saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular bir süre kuvvet ve çabukluk çalışması yaptı.

Şermet’in öğrencileri antrenmanın sonraki bölümünü 5’e2 yaparak geçirdi ve ve çift kale maçtan sonra çalışma bitti.

TAKIMIN KEYFİ YERİNDE

Ligde play-off iddiasını kovalayan Kızılcabölükspor’da futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Neşeli geçen antrenmanın çift kale bölümünde Çağlayan İrece, Burak Yılmaz ve Halim Altaş performansı ile alkış aldı. Zatürre olan Sedat Yahşi takımla çalışmaya katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Hüseyin İriç ve Kıvanç Salihoğlu düz koşuyla yetindi, Antrenmanı Başkan Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..