REKLAMI GEÇ

KUPA MAÇI ATATÜRK STADI’NDA

KUPA MAÇI ATATÜRK STADI’NDA

Kızılcabölükspor’un yarın Türkiye Kupası’nda Atiker Konyaspor ile oynayacağı maç Denizli Atatürk Stadı’na alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 10:59

Denizli ayıbını düzeltti, Kızılcabölükspor – Atiker Konyaspor maçını Atatürk Stadı’na aldırdı.

Kamuoyunda oluşan tepkiler nedeniyle yeşil siyahlı yönetim karar değiştirdi ve stadının kapılarını Kızılcabölükspor’a açtı.  Daha önce yarın saat 14:00’de Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacağı duyurulan maç Denizli Atatürk Stadı’nda yine aynı saatte başlayacak. Yapılan açıklamada Kızılcabölükspor Kulübü’nün son dakikaya kadar stat konusunda çaba sarf ettiği belirtildi.

KONYASPORLU YÖNETİCİLER VE KOCAMAN DEVREYE GİRDİ
Diğer yandan Kızılcabölükspor Kulübü’nden yapılan açıklamada Atiken Konyaspor Kulübü başkan, yönetici ve teknik ekibinin de stat için girişimlerde bulunduğu kaydedildi. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın stadın değişmesi için hem Denizlispor Kulübü hem de Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimlerde bulunduğu kaydedildi.

MEKİK MAÇA HAZIR
Diğer yandan bu sezon üç Denizli takımı içinden Türkiye Kupası’nda gruplara kalmayı başaran tek takım olan Kızılcabölükspor zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.  Sarı kırmızılılar Şirinköy Stadı’nda Teknik Direktör Hasan Şermet önderliğinde son çalışmasını yaptı. Başkan Osman Duran’ın da izlediği antrenmanda Hasan Şermet öğrencilerine, “Kaybetmekten korkmayın. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Size güveniyorum” dedi.

BAŞKAN HERKESİ MAÇA ÇAĞIRDI
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran karşılaşmanın Denizli Atatürk Stadı’na alındığı uyarısında bulunarak, “Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak tarihi bir başarı gösterdik. Kızılcabölük ve Kızılcabölükspor markasını tüm Türkiye’ye duyurmaya devam ediyoruz. Rakibimiz Süper Lig takımlarından Konyaspor. Rakibimizin gücünün farkındayız. Kolay maç olmayacak. Ama bizde çocuklarımıza güveniyoruz. Ellerinden gelenin fazlasını vererek, takım için sonuna kadar mücadele edecekler. Tüm Denizli halkını perşembe günü Atatürk Stadı’na bekliyoruz. Denizli’yi Ziraat Türkiye Kupası’nda temsil eden tek takımız ve en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..