REKLAMI GEÇ

KURTULMUŞ: FİNAL PASLARINDA ETKİLİ OLMALIYDIK

KURTULMUŞ: FİNAL PASLARINDA ETKİLİ OLMALIYDIK

Kızılcabölükspor’da kaybedilen Anakara Demir maçını değerlendiren Yardımcı Antrenör Kurtulmuş mağlubiyette pek çok faktörün bir araya gelmesinin etkili olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Şubat 2017 Perşembe, 10:01

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off mücadelesi veren Kızılcabölükspor kendi evinde Ankara Demirspor’a 1-0 kaybetti. Ligde son dört hafta aradan sonra kaybeden sarı kırmızılılarda Yardımcı Antrenör Seyfettin Kurtulmuş yenilginin pek çok faktörün bir araya gelmesi ile oluştuğunu söyledi.

Kulübün resmi internet sitesinde Ahmet İlem’e maçı değerlendiren Kurtulmuş, “Daha önceki maçlarda gösterdiğimiz istek, coşku ve enerji bugün sahada yoktu. Ama buna rağmen birçok gol pozisyonu bulduk değerlendiremedik. Rakip kalecide bugün günündeydi. Ankara Demirspor’da iyi bir takım. İyi bir futbol ortaya koydular. Birçok sakatımız vardı. Bugünkü maçta Ali’nin de sakatlanması oyun planımızı bozdu. Zaten kadro derinliğimiz de sınırlıydı. 3.bölgede top tutamadık. Final paslarında daha etkili olmalıydık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..