REKLAMI GEÇ

MEKİĞE VAROLAN’DAN DESTEK

MEKİĞE VAROLAN’DAN DESTEK

İş hayatını İzmir’de sürdüren Denizlili işadamı Osman Ayhan Varolan sarı kırmızılıların Çorum Belediyespor deplasmanı giderlerini üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Nisan 2018 Perşembe, 11:05

TFF 3. Lig 3. Grup’ta ligin bitimine haftalar kala play-off oynamayı garantileyen fakat sıralama için son iki maçını kazanmayı çok isteyen Kızılcabölükspor’a bir destek de İzmir’deki Denizlili işadamı Osman Ayhan Varolan’dan geldi.

Hafta sonunda Çorum Belediyespor’un konuğu olacak sarı kırmızılı takımın deplasman giderlerini üstlenen Varolan, Kızılcabölükspor’a başarı diledi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Mutlu Akü’nün Ege Bölge Bayiliği görevini üstlenen işadamı Osman Ayhan Varolan’a teşekkür edildi.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran konuya ilişkin bir mesaj yayınlayarak, “Bu sezon Kızılcabölüklü işadamlarımızdan deplasman masrafları konusunda destekler gelmeye devam ediyor. Dün yaptığımız görüşmeler sonucunda Çorum Belediyespor maçının deplasman masraflarını Osman Ayhan Varolan karşıladı. Değerli iş adamımız Osman Ayhan Varolan’a şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışın diğer iş adamlarımızdan da geleceğine inanıyorum. Artık taşın altına elimizi sokma vakti. İki hafta kala play-off oynamayı garantiledik. Hep birlikte bu sezon Kızılcabölükspor’umuzu üst lige çıkaracağız. O sene bu sene” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..