REKLAMI GEÇ

MEKİK AYDIN’DA FIRSAT TEPTİ

MEKİK AYDIN’DA FIRSAT TEPTİ

Kızılcabölükspor, lider Uşakspor’un iki puan bıraktığı haftada Aydın deplasmanında kötü bir oyun ortaya koydu, genele uydu. Aydın’da bırakılan iki puan Kızılcabölükspor’u üçüncülüğe geriletti, Çorum Belediye liderlik koltuğuna oturdu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Kasım 2017 Pazartesi, 12:54

TFF 3. Lig 3. Grup’ta liderlik hesapları yapan Kızılcabölükspor’un bu isteği başka haftaya kaldı. Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi Lider Utaş Uşakspor’un iki puan bıraktığı haftada Aydınspor 1923 deplasmanından 1-1 eşitlikle döndü. Haftayı galibiyetle kapatan Çorum Belediyespor liderlik koltuğuna otururken Kızılcabölükspor bir basamak geriledi, üçüncüsırada yer aldı.

Aydınspor 1923 karşısında beklenmeyen bir futbol sergileyen sarı kırmızılı Denizli temsilcisi kötü futboluna rağmen 41’te Samet Dağlı’nın ayağından attığı golle öne geçmesini bildi. Fakat 52’te Yusuf Yıldırım’ın ayağından gelen gol tüm planları değiştirdi.

Teknik Direktör Hasan Şermet beklentilerin altında bir futbol oynadıklarını belirtirken, “Oyuna iyi başlayamadık. İlk bölümü kötü oynadık. Bu süreçte rakibin iki tane direkten dönen topu var. Oyuna hiç giremedik takım olarak. 35’ten sonra topa daha fazla sahip olduk. Rakip kaleye daha fazla gittik. 1-0’ı bulduk ama gol pozisyonu üretemedik.

İkinci yarının başında golü yedikten sonra maçı isteyen taraf bizdik. Rakip çok fazla şans bulamadı ama bizim iki üç tane pozisyonumuz var. Geride kalan haftalara göre iyi bir oyun oynayamadık” dedi.

Özellikle yavaş oyundan ve pas hatalarından dert yanan Teknik Direktör Şermet, Mustafa Altun’un sakatlığı nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

AĞRILARINA RAĞMEN OYNAMAK İSTEDİ
İç yan bağlarında sıkıntı yaşadığı için bazı maçları kaçıran Mustafa Altun, Aydınspor 1923 karşısında ağrılarına rağmen oynamak istediğini teknik ekiple paylaşmıştı. Oyuncuya ilk 11’de görev veren teknik patron Şermet, ikinci yarıya İlyas Ural ile devam etmek zorunda kaldı. Maç içinde tendonuna darbe alan ve arka adelesinde şiddetli ağrı hisseden futbolcu oyundan çıkınca Denizli temsilcisi teknik bir ayağını da kaybetmiş oldu. Diğer yandangünü izinli geçiren sarı kırmızılı takım yarın Arsinspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..