REKLAMI GEÇ

MEKİK DEVREYİ 4X4’LÜK KAPATTI

MEKİK DEVREYİ 4X4’LÜK KAPATTI

Elaziz deplasmanında 4-3 kazanan Kızılcabölükspor devreyi 3 puanla kapataram zirve takibini sürdürdü. Teknik Direktör Hasan Şermet hedeflerinde sapma olmadığını söyledi, “Arkamıza rüzgar almamız lazım” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Aralık 2017 Çarşamba, 11:22

TFF 3. Lig 3. Grup’taki Kızılcabölükspor, devrenin son maçında Elaziz Belediyespor’a konuk oldu. Maçı Melih, Burak, Gökhan ve Alper’in sayıları ile 4-3 kazanan sarı kırmızılılar 53’ncü dakikada Özer’in kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla zor anlar yaşadı. Maçın son bölümünde kalesinde iki gol gören sarı kırmızılılar yüksek dirençle oynayarak galibiyeti almasını bildi. Dört haftalık rötarın ardından galibiyeti hatırlayan Kızılcabölükspor puanını 32’ye çıkararak Çorum Belediyespor’u yakaladı, lider Uşakspor’un 5 puan gerisinde yer aldı.

ŞERMET MAÇI DEĞERLENDİRDİ
Denizlisporhaber.com’a karşılaşmayı değerlendiren Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet maça çok iyi başladıklarını ve erken goller bulduklarını belirterek, “13 dakika içinde 2-0 öne geçtik. Bu süre içinde rakibe hiç pozisyon vermedik. İlk yarıda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Hakemin tuhaf penaltı kararından sonra rakip biraz daha üzerimize gelmeye çalıştı. Yüksek toplarla gelmek istediler. Devre biterken duran topla golü bulduk. Maçın rahat geçeceğini düşünürken 53’te Özer’e gösterilen ikinci sarı kart oyunumuzu tamamen değiştirdi. İstediğimiz değişiklikleri yapamadık farklı tercihler kullanmak zorunda kaldık. Daha kontrollü oynayarak hızlı hücumlar yapmaya çalıştık. Bu konuda başarılı da olduk. Üç dört net pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. Son dakikalarda geriye yaslandık. Rakip ön alanda fazla adamla hücum etmeye başladı. Yüksek toplarla geldik. Skoru korumaya çalıştık. Son bölümde iki şişerme topla kelemizde iki gol gördük. Kazanmasını bildik. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık” diye konuştu.

İÇİRİDE DIŞARIDA FARK ETMEZ
Kızılcabölükspor’un ligde hedef olan takımlardan biri olduğunun altını çizen Şermet, “Bizim için saha fark etmiyor. İçeride de dışarıda da kazanmak için oynuyoruz. Maç içinde gel gitler çok oluyor. Bunu kendi lehimize dönüştürdüğümüzde kazanıyoruz. Alt liglerde  maçı daha çok isteyen bir adım öne geçiyor. Biz hem içeride hem dışarıda tüm maçları kazanacak potansiyele sahibiz. 9 deplasman maçı yaptık. 8’ini kazanabilirdik” dedi. 2. Lig hedefini koruduklarını söyleyen Teknik Direktör Şermet, “Hedefimizde sapma yok. Yolumuz belli. Nerede olduğumuzu biliyoruz, yolun bizi nereye götüreceğini de biliyoruz. Ama bu yolda giderken arkamızdan rüzgar lazım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..