REKLAMI GEÇ

Mekik finalde: SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR 0 KIZILCABÖLÜKSPOR 2

Mekik finalde: SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR 0 KIZILCABÖLÜKSPOR 2

Play-off yarı final maçında Sultanbeyli Belediyespor’u deplasmanda deviren Kızılcabölükspor adını finale yazdırdı 0-2.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Mayıs 2018 Salı, 18:03

İkinci Lig hedefini kovalayan Kızılcabölükspor, 0-0’ın rövanşında Sultanbeyli Belediyespor karşısında 2-0 kazanarak finale adını yazdırdı.
Play-off yarı final rövanş maçının ilk yarısına etkili başlayan sarı kırmızılılar rakibine pozisyon vermeden rakip kalede etkili olmayı başardı. Bu bölümde son vuruşlarda etkili olamayan Kızılcabölükspor üç net fırsatı kullanamadı ve devreyi golsüz eşitlikle tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyunun sürdüren sarı kırmızılı Denizli temsilcisi 73’te Ethem’in sayısı ile öne geçti 1-0.

Golden hemen sonra orta alanda kaptıkları topla etkili bir hızlı hücum gerçekleştiren Kızılcabölükspor forveti topu Ethem ile bir kez daha buluşturdu. Karşı karşıya pozisyonda direk dibine vuran Ethem 75’te farkı ikiye çıkardı 2-0. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR 0 KIZILCABÖLÜKSPOR 2
STAT: Sultanbeyli Gölet Stadı
HAKEMLER : Erkan Özdamar, Sayfettin Ünal, Kemal Elmas
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: Hasan Kaya, Hakan Akbaş, Anıl Gir, Hakan Akman, Dursun Türk, Fatih Dalgıç, Yasin Tosun, Göksel Ergün, Gökhan Cingirt, Sefa Ali Memnun, Hasan Üstübücü (62′ Güven Şen)
KIZILCABÖLÜKSPOR: Cihan Şentürk, Kaan Dorak, Anıl Yıldırım, Mustafa Altun (77′ İlyas Ural) Ramazan Erarslan, Sedat Yahşı, Ali Helvacı, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Taygun Vurgun, Gökhan Özer (88′ Burak Gökbel) Mustafa Ethem Erboğa (85′ Melih Vardar)
GOLLER: 73′ ve 75′ Ethem Erboğa (Kızılcabölükspor)
SARI KART: Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Anıl Yıldırım (Kızılcabölükspor) Fatih Dalgıç (Sultanbeyli Belediyespor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..