REKLAMI GEÇ

MEKİK LİDERLİĞİ İSTİYOR

MEKİK LİDERLİĞİ İSTİYOR

Grubun yüksek bütçeli takıım Utaş Uşakspor’u konuk edecek olaen Kızılcabölükspor eksiklerine rağmen 3 puanı alarak sıralamada en üste yerleşmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ekim 2017 Cuma, 10:20

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor, Pazar günü kendi evinde grubun lideri Utaş Uşakspor’u ağırlayacak. Bu sezon gözünü 2. Lig’e diken sarı kırmızılılar yüksek bütçeli rakipleri karşısında eksiklerine rağmen kazanarak adını sıralamanın en üstüne yazdırma düşüncesinde.

Teknik Direktör Hasan Şermet bugün yapılacak son çalışmanın ardından takımı kampa alacak. Şirinköy Stadı’ndaki antrenmanda öğrencilerine son direktifleri verecek olan Şermet, taraftarları önünde galibiyetten başka bir seçenek düşünmediklerini söyledi.

Diğer yandan Kızılcabölükspor hala Ankara Adliyespor karşılaşmasının cezasını çekiyor. İkişer maç ceza alan Serkan Özen, Taygun Vurgun, Mertcan Dadan ve Gökhan Özer bu maçta da görev alamayacak ve cezalarını tamamlamış olacak. Kızılcabölükspor’da ayrıca sakatlığı süren Ahmet Ayanoğlu kadrodaki yerini alamayacak.

Ligde geride kalan 7 haftada maflubiyet yüzü görmeyen Denizli temsilcisi rakibini pazar günü 15:00’de Kızılcabölük Sahası’nda konuk edecek. Karşılaşmayı Can Cengiz, Tamer Okuldaş ve Tolga Özcan hakem üçlüsü yönetecek.

Başkan Osman Duran tüm taraftarları stada davet ederek takımın yanında olmaya çağırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..