REKLAMI GEÇ

MEKİK LİDERLİK İSTEMİYOR

MEKİK LİDERLİK İSTEMİYOR

Kızılcabölükspor liderliği istemiyor. Ligde üç kez bu fırrsatı yakalayan sarı kırmızılılar elinin tersiyle itti. Son olarak bu hafta gelen liderlik teklifi geri çevrildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Kasım 2017 Pazartesi, 11:55

TFF 3. Lig 3. Grup’taki Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, liderliği sevmiyor. Bu sezon hedefini 2. Lig olarak açıklayan Denizli temsilcisi geride kalan 13 haftada üç kez liderlik şansını tepti.

Ligdeki en önemli rakibi Utaş Uşakspor ile ilk iki sırayı paylaşan Denizli temsilcisinin rakibi ile arasında bir puan fark bulunuyor. Kızılcabölükspor puan olarak öne geçme şansını yakaladıysa da bu şansını iyi kullanamadı.

İLK FIRSAT 8’NCİ HAFTADA GELDİ
Uşakspor’un liderliğindeki grupta ilk fırsat Kızılcabölükspor’un karşısına ligin 8’nci haftasında geldi. 8’nci haftada evinde lider Utaş Uşakspor’u ağırlayan sarı kırmızılılar ligdeki tek yenilgisini de liderden aldı. Maçı 4-1 kaybeden Kızılcabölükspor hem liderliği elinin tersiyle itti hem de taraftarını üzdü.

İKİNCİ FIRSAT 11’NCİ HAFTADA
Bu şanssızlığa rağmen liderlik şansı Kızılcabölükspor’un karşısına 11’nci haftada bir kez daha geldi. Deplasmanda Aydınspor 1923’ün konuğu olan Kızılcabölükspor öne geçtiği maçta çok kötü bir oyun sergiledi ve eşitlik sayısına engel olamayarak sahadan tek puanla ayrıldı. Adliyespor deplasmanına konuk olan lider de aynı haftada 1-1 berabere kalarak iki puan bırakmıştı.

BU HAFTA DA AYNI SENARYO
Aynı durum bu hafta da yaşandı. Tarsus İdmanyurdu deplasmanına konuk olan sarı kırmızılılar golsüz eşitlikle sahadan ayrılarak bir puana razı oldu. Lider Utaş Uşakspor da Osmaniye deplasmanında aynı skoru alarak rakibine liderliği üçüncü kez vermek istediyse de Kızılcabölükspor şimdilik bu ünvanı geri tepti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..