REKLAMI GEÇ

MEKİK MOLA VERDİ

MEKİK MOLA VERDİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor’da yaklaşık bir haftadır ara vermeden çalışan takım dinlenme fırsatı buldu. Teknik patron Ali Yalçın öğrencilerine bir gün izin verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Temmuz 2018 Cumartesi, 11:36

Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Kızılcabölükspor hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen hafta kampa giren sarı kırmızılılar bu süre boyunca çoğunlukla Şirinköy’deki tesislerinde kuvvet ve kros çalışmaları yaptı.

Teknik Direktör Ali Yalçın bu süre boyunca öğrencilerine sadece bir kez sahada çalıştırmıştı. Sarı kırmızılılar bu sabah Gümüşler Sahası’nda yeniden topla çalışma fırsatı yakaladı.

Antrenman öncesi öğrencileri ile kısa bir toplantı yapan Yalçın, düz koşunun ardından takımı üçe bölerek yarı sahada çift kale maç yaptırdı.

Antrenmana eksiksiz katılan sarı kırmızılılarda denenmek için kadroya geçici olarak dahil edilen futbolcular da takip edildi. Çalışma sırasında futbolcuların istekli ve hırslı oluşları gözlendi.

Yeni transferleri ile sezona en iyi şekilde başlamak isteyen sarı kırmızılıların çalışmasını Başkan Osman Duran ile Profesyonel Şube Sorumlusu Halil Tun da takip etti.
Antrenman sonrasında öğrencilerine bir gün izin veren Teknik Direktör Ali Yalçın, kampa pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..