REKLAMI GEÇ

MEKİK PUANI KAPTI: 24 ERZİNCANSPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

MEKİK PUANI KAPTI: 24 ERZİNCANSPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 1

1. Grup’ta zorlu Erzincan deplasmanına konuk olan Kızılcabölükspor penaltı golü ile geriye düştü, Fatih Arat ile puanı kaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2017 Pazar, 14:50

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mütevazi bütçesine rağmen başarılı olan Kızılcabölükspor zorlu Erzincan deplasmanından da puanla dönmeyi başardı.

Denizli’de üvey evlat muamelesi görmeyi sürdüren sarı kırmızılılar, 24 Erzincanspor karşısında maçın 6’ncı dakikasında penaltı golü ile geriye düştü.

19’ncu dakikada Fatih Arat ile bu gole karşılık veren Denizli temsilcisi maç sonuna kadar golü kovalasa da istediği skoru üretemedi.

24 ERZİNCANSPOR 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 1
STAT: Erzincan 13 Şubat Stadı
HAKEMLER: Gökçen Öztürk, Abdulküdir Döner, Abdullah Metin Karaduman
24 ERZİNCANSPOR: Ahmet Burgaz, Yavuz Özsevim, Cebrail Serçek, Emre Öztürk, Sefa Yıldırım, Ahmet Kaan Ergün, Sefa Küpeli (77′ Ahmet Güney) Cenk Sarıtaş (62′ Aybars Garhan), Yasin Dülger, Oğuz Küçük, Ali Han Tunçer (84′ Barış Şafak)
KIZILCABÖLÜKSPOR: Bahadır Kaya, Semih Ceylan, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Mustafa Altun (65′ Cihat Kahraman), Kerim Bölük, Ramazan Erarslan, Özer Ercili, Hüseyin İriç, Ali Helvacı, Fevzi Can Bozkuş (79′ Canberk Ersan) Fatih Arat
GOLLER: 6′ Cenk Sarıtaş (P) (24 Erzincanspor) 19′ Fatih Arat (Kızılcabölükspor)
SARI KART: Hüseyin İriç, Semih Ceylan, Tayfun Sabri Gümüşoğlu (Kızılcabölükspor) Oğuz Küçük, Aybars Garhan (24 Erzincanspor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..