REKLAMI GEÇ

MEKİK RİTMİNİ BULDU

MEKİK RİTMİNİ BULDU

Kupa ve lig maçları nedeniyle 2500 kilometre yol yapan Kızılcabölükspor ligde firesiz yoluna devam etti. Şermet’in öğrencileri gözünü Aydın 1923 maçına çevirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 12:33

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor sezonun en zorlu dönemecinden hasarsız geçti. Önce Tekirdağspor deplasmanına giden Mekik daha sonra Türkiye Kupası maçı için Sivas’a geçti. Sivas dönüşünde Karaköprü Belediyespor’u ağırlayan sarı kırmızılı Denizli temsilcisi bir hafta içinde 2500 kilometre yol gitti ve üç maça çıktı.

Tekirdağ deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetin ardından Sivas’ta kupadan elenen sarı kırmızılılar Karaköprü maçında yorgunluğa rağmen kazanmasını bildi. Ali Helvacı ve Kaan Dorak’ın sayıları ile skora giden Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet maçı denizlisporhaber.com’a değerlendirdi.

Takımın yorgunluk belirtileri gösterdiğini ve maça iyi başlamadıklarını söyleyen Teknik Direktör Şermet, “Çok zorlandığımız bir maç oldu. Yorgunluğumuz bu maçta kendini gösterdi. İlk golü bulana kadar oyun üstünlüğünü ele alamadık. Golden sonra oyunu tamamen kontrol ettik.

İkinci yarıda da benzer bir durum yaşadık. İkinci yarıya iyi başlayamadık ama golden sonra yine oyun üstünlüğünü elimize aldık. Pozisyonlar üretmeyi başardık. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık öğrencilerimi kutluyorum” dedi.

AYDIN DEPLASMANI ZOR OLACAK
Ligde hafta sonunda Aydınsppor 1823’ün konuğu olacak sarı kırmızılı takım bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Şermet zor bir deplasmana konuk olacaklarını belirtirken, “Kağıt üzerinde kolay görünebilir ama öyle olmayacak. Zor bir deplasmana gidiyoruz. Aydın şehrinin bir futbol kültürü var. Bir şehir takımına karşı mücadele edeceğiz. Kolay olmayacağını biliyoruz ama her takımı her sahada yenecek gücümüz var. Aydın’dan da galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..