REKLAMI GEÇ

Mekik transfere doymuyor

Mekik transfere doymuyor

Kızılcabölükspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Başkan Osman Duran yeni transferlerle takımı güçlendirdi. Sarı kırmızılılar iç transferde iki dış transferde ise üç isimle anlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Haziran 2018 Cumartesi, 11:56

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı kırmızılılarda imzalar art arda geldi. Başkan Osman Duran iç transferde Sedat Yahşi ve Burak Gökbel ile mukavele imzalarken dış transferde Muhammet Çiçek, Amirhan Atilla ve Göksal Özkara ile sezleşme imzaladı.

İLK İMZA SEDAT YAHŞİ’DEN
Sarı kırmızılılar için hızlı geçen haftada ilk imza sağ bek oyuncusu Sedat Yahşi’den geldi. Mekikte ikinci sezonunu tamamlayan futbolcu bir yıl daha sarı kırmızılı formayı giyecek. Takımda kalmaktan mutlu olduğunu söyleyen Sedat Yahşi; “Burası benim yuvam. Kızılcabölükspor’da oynamaktan son derece mutluyum. İnşallah uzun yıllar daha takımıma hizmet ederim. Elimden gelenin her zaman en iyisini yapacağım” diye konuştu.

BURAK GÖKBEL SÖZLEŞME YENİLEDİ
Kızılcabölükspor’un başarılı orta saha oyuncusu Burak Gökbel de sözleşme yeniledi. Geçen sezon takımın önemli isimlerinden biri olarak öne çıkan futbolcu altıncı sezonu için imza atarken; “Kızılcabölükspor’da oynamaktan son derece mutluyum. İnşallah uzun yıllar daha takımıma hizmet ederim. Elimden gelenin her zaman en iyisini yapacağım ve bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim” diye konuştu.

MURAT ÇİÇEK YENİDEN MEKİK
Daha önce de Kızılcabölükspor forması giyen Murat Çiçek ile iki yıllığına anlaşıldı. Orhangazi Belediyespor’dan transfer edilen Kızılcabölükspor’da forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Muhammet Çiçek transferdine ilişkin; Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Burada oynayacağım için mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

GENÇ FORVET EMİRHAN TAKIMA KATILDI
Mekik dış transferde Erbaaspor’dan Emirhan Atilla ile iki yıllığına anlaştı. Geçen sezon 26 maçta görev alan genç forvet; “Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Burada oynayacağım için mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

KALEYE TAKVİYE GÖKSAL
Cihan Şentürk ile yolların ayrılmasından sonra kaleye Göksal Özkara ile takviye yapıldı. Adliyespor’dan transfer edilen futbolcu ile üç yıllık sözleşme imzalandı. Futbola Denizlispor altyapısında başlayan deneyimli eldiven, ” Yeniden Kızılcabölükspor forması giyeceğim için mutluyum. 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşadığım kulübüme 3.şampiyonluk için geldim. Elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma katkı sağlamak istiyorum. Burası benim evim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..