REKLAMI GEÇ

Mekik tura kilitlendi

Mekik tura kilitlendi

Play-off’da Cuma günü Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek olan Kızılcabölükspor evindeki ilk maçta avantajlı skor almanın hesaplarını yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Mayıs 2018 Pazartesi, 10:29

TFF 3. Lig 3. Grup’ta normal sezonu dördüncü basamakta tamamlayan Kızılcabölükspor, play-off turu elemelerinde Sultanbeyli Belediyespor’un rakibi oldu. Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi iki maç üzerinden gerçekleşecek eleme turunda ilk maçı kendi evinde yapacak.

Play-off yarı final ilk maçı Cuma günü saat 16:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. 2. Lig hedefini gerçekleştirmek isteyen Kızılcabölükspor ilk maçta avantajlı bir skor alarak 15 Mayıs günü oynanacak ikincimaçta da turu geçmeyi planlıyor.

Kızılcabölükspor turu geçmesi durumunda Tarsus İdmanyurdu – Elaziz Belediyespor eşleşmesinde turlayan taraf ile final maçına çıkacak.

Teknik Direktör Hasan Şermet önderliğinde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar cuma günkü maç öncesi taraftarlarına seslenerek stattaki yerini almalarını istedi.

Bu sezon 2. Lig’e çıkmayı çok istediklerini belirten Başkan Osman Duran tüm Denizli halkına seslenerek, “Cuma günü çok kritik bir maçımız var. Denizli’den takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Kendi evimizdeki ilk maçta iyi bir skor alarak ikinci maçta da turu geçeceğimize inanıyorum. Herkesi maça davet ediyorum” dedi. Kızılcabölükspor ligde deplasmanda yendiği rakibine kendi evinde kaybetmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..