REKLAMI GEÇ

Mekik umuda uçtu

Mekik umuda uçtu

Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un konuğu olan Kızılcabölükspor kupadaki ilk puanlarını almak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Aralık 2016 Çarşamba, 09:37

Denizli’nin Ziraat Türkiye Kupası’ndaki tek temsilcisi Kızılcabölükspor H Grubu üçüncü maçında Trabzonspor’un konuğu olacak.

Türkiye Kupası’nda daha önceki iki maçında Konyaspor ve Gümüşhanespor’a kaybeden sarı kırmızılılar ilk puanlarını hanesine yazdırmak istiyor.

Zorlu maç için hafta boyunca ara vermeden çalışan sarı kırmızılılarda son çalışmalara UEFA Pro Lisans kurtusunda bulunan Teknik Direktör Hasan Şermet katılmadı.

Yardımcıları Seyfettin Kurtulmuş ve Serkan Görgeç önderliğinde Şirinköy’deki son çalışma yaklaşık bir saat sürdü.

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas çalışmasının ardından çift kale ile tamamlandı. Çift kalede Emre Fırtına, Fatih Arat ve Mustafa Altun performansları ile dikkat çekti.

BUGÜN YOLA ÇIKTILAR
Sarı kırmızılı kafile yarın akşam saat 18:60’da Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşma için bu sabah yola çıktı. Önce karayolu ile Antalya’ya giden sarı kırmızılılar buradan uçakla Trabzon’a geçti. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Kızılcabölükspor’da teknik heyet ve futbolcular ilk puanlarını almak istiyor. Karşılaşmayı Özgüç Türkalp, Osman Karakaş, Ömer Tevfik Özkoç hakem üçlüsü yönetecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..