REKLAMI GEÇ

Mekik yeni sezonda evinde oynayacak

Mekik yeni sezonda evinde oynayacak

Kızılcabölük Spor Tesisleri’nin inşaasında sona gelindi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2015 Çarşamba, 12:34

Kızılcabölükspor’un bu sezon maçlarını oynayacağı Kızılcabölük Spor Tesisleri’nin inşaası sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile devam eden inşaatın sezon başına yetiştirilmesi için uğraş veriliyor.

Daha önce Doğan Seyfi Atlı ve Denizli Atatürk Stadı’nı kullanan Kızılcabölükspor ise bu sezonki lig maçlarını yeni sahasında oynayabilecek.

Büyükşehir Belediyesi zemini zaten UEFA standartlarında olan tesisin çevre düzenlemesini, soyunma ve hakem odalarını ve diğer tesislerini yaptırıyor. Sahanın çevresine ayrıca bin kişilik tribün inşaa ediliyor. İnşaatın tamamlanmasından sonra tesis 2. Lig maçlarına da ev sahipliği yapabilecek durumda olacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kentin hor noktasında spora yatırım yaptıklarının altını çizerek “Mayıs ayı sonunda yaptığımız temel atma töreninin ardından başladığımız çalışmalarla tesisimiz hızla yükseliyor. Allah’ım kazasız belasız tamamlamayı nasip eder inşallah” dedi. Tesisin tamamlanmasının ardından Kızılcabölükspor’un kendi evinde maçlara çıkabileceğini hatırlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Sezonu inşallah bu sahada açacağız. Kızılcabölükspor sahada, biz ise hizmette koşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mustafa kara   -  Bağlantı 23 Temmuz 2015, 00:10

sayin baskan hizmetlerinizden dolayi allah razi olsun ama asil denizli spora birel ati verin gari bürsa büyük sehir stadini görüyoruz bizde neden yok bekliyoruz hayirli müjdeleri