REKLAMI GEÇ

MEKİKTE HAKEME ÖFKE

MEKİKTE HAKEME ÖFKE

Düzyurtspor deplasmanında golü verilmeyen yedek kulübesindeki bir oyuncusu kırmızı kartla cezalandırılan Kızılcabölükspor’da hakeme öfke dinmiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Eylül 2017 Salı, 09:52

TFF 3. Lig 3. Grup’ta ikinci hafta maçında Düzyurtspor’a konuk olan 1-0 geriye düştüğü maçta önce eşitliği sağlayan ve maçın uzatma bölümünde attığı gol geçersiz sayılan Kızılcabölükspor maçın orta hakemi Sefa Can Meral’e öfkeli.

Topun çizgiyi yarım metre geçmesine rağmen oyunu devam ettiren, tribünden edilen bir küfrü bahane ederek yedek kulübesindeki Özer’i kırmızı kartla cezalandıran Meral, sarı kırmızılı takımın teknik patronu Hasan Şermet’in de tepkisini çekti.

Önce maçı değerlendiren Teknik Direktör Hasan Şermet, maçın ilk bölümünde istedikleri oyunu sahaya yansıtamasalar da yedikleri golün ardından toparlandıklarını söyleyerek, “Golden sonra oyun üstünlüğünü elimize aldık. Mustafa’nın golüyle eşitliği sağladık, soyunma odasına eşitlikle girdik. İkinci yarıda da iyi oynayan taraf bizdik. Pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. Rakibin de pozisyonları oldu. Maç iki takım arasında gidip geldi. Sonuçta deplasmandan puan almak önemliydi” dedi.

Maçın hakemi Sefa Can Meral’in takdir haklarını ev sahibi lehine kullandığını belirterek, “Golden önce karşı karşıya pozisyonda oyuncumuz düşürüldü. Bariz gol şansından dolayı rakibin kırmızı kart görmesi gerekirdi. Daha pek çok pozisyonda hatalı kararlar verdi. Özer’i küfrettiği gerekçesiyle kırmızı kartla cezalandırdı ama futbolcunun olayla ilgisi yoktu. Serkan’ın son dakika golü bariz bir şekilde kale içinden çıktı fakat hakem golü vermedi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..