REKLAMI GEÇ

MEKİKTE HAKEME ÖFKE

MEKİKTE HAKEME ÖFKE

Adliyespor maçında kırmızı kartla 10 kişi kalan ve uzatma bölümünde yediği golle iki puan bırakan Kızılcabölükspor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Halil Tun hakem hatalarınını 6 puana malolduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Ekim 2017 Salı, 09:48

TFF 3. Lig 3. Grup’ta kendi evinde Ankara Adliyespor’la oynadığı karşılaşmada yaşanan hakem hataları, Kızılcabölükspor yönetimini çileden çıkardı. Profesyonel Şube Sorumlusu Halil Tun hakem hataları yüzenden 6 puandan olduklarını söyledi.

Maçın ilk yarısının son bölümünde tartışmalı bir kararla kaptan Ramazan’a kırmızı kart gösteren hakem Hüseyin Gökberk Aslan’dan şikayet eden Asbaşkan Tun; “Maçın hakemi ilk dakikadan itibaren çaldığı ve çalmadığı düdüklerle saha içinde oyuncularımızı, tribündeki taraftarlarımızı çıldırttı. Ramazan’ın kırmızı kartında dirseği yiyen bizim oyuncumuz, ardından itilen yine bizim oyuncumuz ama kırmızı kartı görende bizim oyuncumuz. Tüm bunları yapan rakip oyuncuya lütfederek sadece sarı kart gösterdi. İkinci yarıda serbest vuruşta top ceza sahası içinde rakip oyuncunun eline çarpıyor yine devam kararı çıkıyor. Gökhan karşı karşıya pozisyonda şut çekiyor, kaleci topu kornere tokatlıyor ama ilginç bir şekilde aut kararı çıkıyor. Daha sayamayacağım birçok hata oldu. İlk yarıda kırmızı kart pozisyonu oldu, sakatlıklar oldu 2 dakika uzatma gösterdi. İkinci yarıda ne sakatlık var, nede oyunu durduracak bir olay var ama hakem 5 dakika uzatma gösterdi. Oyuncu değişikliği yapacağız 4 dakika oyuncumuz saha kenarında bekliyor, iki defa top taça çıkıyor, ama ne hikmetse maçın hakemi oyuncu değişikliğini yaptırmıyor. Ve 90+6.dakikada golü yedirdikten sonra santra dahi yaptırmadan maçı bitiriyor. Böyle amatör hakemleri maçlarımızı istemiyoruz. Bir takımın sezon boyunca başına gelebilecek hakem hataları 6 haftalık süreçte başımıza geldi. Düzyurtspor maçında son dakikada verilmeyen golümüz, Osmaniyespor maçında verilmeyen penaltımız ve dünkü yaşananlarla beraber hakemler yüzünden 6 puan kaybettik. Malesef her hafta maçlarımızda hakem hataları ön plana çıkıyor. Özellikle bu İzmir bölgesi hakemlerini maçlarımıza istemiyoruz. Bunu defalarca Futbol Federasyonuna bildirmemize rağmen hala aynı şeyler oluyor. Amatör hakemler bizim maçlara veriliyor ve bu hakemler bizim gibi hedefi olan takımların canını çok yakıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..