REKLAMI GEÇ

MEKİKTE HEDEF GALİBİYET

MEKİKTE HEDEF GALİBİYET

Hafta sonunda Tekirdağspor’un konuğu olacak Kızılcabölükspor, Uşakspor yenilgisinin yaralarını deplasmanda saracak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2017 Cuma, 11:14

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor, hafta sonunda Tekirdağspor’un konuğu olacak. Deplasmandaki maçı Enes Kanpara, Rahman Kalyoncu, Burak Celep hakem üçlüsü yönetecek.

Ligde ilk yenilgisini kendi evinde Uşakspor karşısında geçen hafta alan sarı kırmızılılar, Tekirdağ deplasmanında yara saracak. Teknik Direktör Hasan Şermet zorlu maçta kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.

CEZALI YOK İKİ SAKAT VAR
Son iki lig maçında kart cezaları nedeniyle süre almayan oyuncularına güvenmek zorunda kalan Teknik Direktör Hasan Şermet, 4 futbolcusunun cezalarını tamamlaması nedeniyle biraz daha rahatladı. Sarı kırmızılı takımda alçılarından kurtulan Ahmet yürüyüşlere başlarken takımla çalışmalarda yer alamadı. İç yan bağlarından sorun yaşayan Özer de bu maçta forma giyemeyevcek.

ŞERMET: RAKİBİ KÜÇÜMSEMİYORUZ
Bu akşam yola çıkacak olan sarı kırmızılı takımda Teknik Direktör Hasan Şermet rakibi küçümsemediklerini söyledi. Tekirdağspor’un ligin en genç takımlarından biri olduğunu, çok koşün ve çok mücadele eden bir takım olararak öne çıktıklarını belirten Şermet, “Rakip takım halinde çok iyi mücadele ediyor. Rakiplerinin oyununu bozan, yakaladıkları toplarla hızlı çıkmaya çalışan ve sonuç alan bir takım. Bizim rakibi küçümsemememiz gerekli. Yine de kendi oyunumuzu oynayıp üç puanla dönmek istiyoruz. Rakibin hatalarından faydalanıp skor üretetmemiz gerekir. Biz de kaliteli ayaklara sahibiz. Öğrencilerime güveniyorum. Bizim açımızdan kolay bir maç olmayacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..