REKLAMI GEÇ

Mekikte hedef ilk 3

Mekikte hedef ilk 3

Üst üste puan kayıpları ile sıralamada yerini Sultanbeyli’ye bırakan sarı kırmızılılar son üç haftada fire vermeyin yeniden üçüncülüğe yükselmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 11:50

TFF 3. Lig’de Utaş Uşakspor yenilgisinden sonra ilk iki şansıını kaçıran Kızılcabölükspor, son üç haftada yaşadığı puan kayıplarıyla üçüncülük basamağını da Sultanbeyli Belediyespor’a kaptırdı. Rakibinin bir puan gerisinde 51 puanla dördüncü basamakta yer alan sarı kırmızılılar lig sonunda üçüncü basamakta olmak istiyor.

Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Payasspor’u konuk edecek sarı kırmızılılar ligin son iki maçında Çorum Belediye ve Elaziz Belediye ile karşılaşacak. Teknik Direktör Hasan Şermet’in öğrencileri önlerindeki ilk engel olan Payasspor maçına odaklandı. Hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda Kocaelispor maçında eline darbe alan ve kırık oluşan golcü futbolcu Gökhan zorlu maçta görev alamayacak. Ağrıları nedeniyle aynı maçta dinlendirilen Mustafa ve Melih’in de ağrıları sürüyor. Her iki futbolcu hakkındaki son karar maç günü verilecek.

denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hasan Şermet kendi evlerinde mutlaka kazanmak istediklerini belirterek, “Rakip ligdeki konumu itibariyle rahat bir takım. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Bu maçı kazanıp play-off’u matematiksel olarak da garanti altına almak istiyoruz. Rakibin ligdeki rahat durumu saha içine bazen olumlu bazen de olumsuz yansıyor. Ama bunun belirleyicisi olacak takım biziz. Kazanmak istiyoruz” dedi.

Lig sonunda hedeflerinin üçüncülük olduğunu da kaydeden Şermet, “Önceliğimiz önümüzdeki üç maç. Bu maçları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Play-off’da ne yapabiliriz göreceğiz. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtırsak istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..