REKLAMI GEÇ

Mekikte hedef play-off

Mekikte hedef play-off

Kızılcabölükspor yönetimi takıma yapılan takviyelerden sonra hedef büyüttü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Ocak 2015 Cuma, 10:59

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor hedef büyüttü. İkinci yarıya Çorum deplasmanında aldığı bir puan ile başlayan sarı kırmızılılar play-off hattı ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Devre arasında takıma yapılan takviyelerle daha da güçlenen Kızılcabölükspor’da yönetim hedefi play-off olarak belirledi.

29012015_mekik_2
Başkan Osman Duran profesyonel ligde henüz ikinci sezonunu geçiren Kızılcabölükspor’un oynadığı futbol ve topladığı puanlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini topladığını belirterek, “Genç bir takımla, Denizlimizin evlatları ile bir şeyler yapılabileceğini gösterdik. Devre arasında takıma yaptığımız takviyeler ile daha da güçlendik. Hedefimizi play-off olarak belirledik. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

29012015_mekik_3

Diğer yandan Akhan’daki Buse Restoran’ın sahibi Murat Orhan takıma akşam yemeği verdi. Buse Restoran’daki buluşmada işletme sahibi Orhan, “Bu akşam Denizlimizin başarılı takımı Kızılcabölükspor’u ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Şampiyonluk kutlamasını da burada hep birlikte yapmak istiyoruz” dedi.
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran işletmeci Murat Orhan’a sarı kırmızılı takımın 13 numaralı formasının yanı sıra atkısını da hediye etti.

29012015_mekik_1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..