REKLAMI GEÇ

Mekikte imza şov

Mekikte imza şov

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcilerinden Kızılcabölükspor iç transferde 8 dış transferde ise 4 futbolcuya imza attırdı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Haziran 2016 Cuma, 15:24

Geçen sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta zirve yarışında yer alan Kızılcabölükspor, şampiyonluk kovalayan kadrosundan 8 futbolcusu ile yeniden anlaştı. Sarı kırmızılıların başarısında önemli paya sahip isimlerden Kerim Bölük, Emrah Şahinçiftçi, Emre Fırtına, Sedat Yahşi, Cihat Kahraman, Burak Gökbel, Melih Şencan, ve Serkan İlgün ile devam kararı alındı. Kızılcabölükspor’un bir yıl daha mukavelesi bulunan bu futbolcularla sözleşme uzatabileceği belirtildi.

Diğer yandan geçen sezonu Tekirdağspor’da geçiren Taygun Vurgun ve Tayfun Sabri Gümüşoğlu ile ikişer yıllık sözleşme imzalandı. Karadeniz Ereğli Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren Ergin Ersin ilme de iki yıllık anlaşıldı. Kızılcabölükspor ile mukavelesi sona eren geçen yılı Denizli Büyükşehir Belediyespor’da geçiren başarılı kanat oyuncusu Semih Ceylanla da iki yıllık sözleşme yapıldı.

Kızılcabölükspor’un Şirinköy’deki tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Osman Duran, Profesyonel Şube Sorumlusu Halil Tun, yönetici Serkan Dayıoğlu ve Teknik Direktör Hasan Şermet katıldı.

Profesyonel Şube Sorumlusu Tun, “Geçen yıl iyi bir sezon geçirdik. Şempiyonluk mücadelesi verdik. Bu yıl da en az play-off hedefliyoruz, yine şampiyonluk mücadelesinin, heyecanının içinde olacağız. Geçen yıl şampiyonluk kovalamış bir takım olarak oyuncularımıza çok fazla talipler vardı. Takımlarında kalan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu süreçte üst liglere de sporcu verdik. Kadromuzdaki oyuncularımızı PTT 1. Lig takımları da dahil üst liglerden isteyen takımlar bulunuyor. Bu da doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergesidir. Biz sportif başarıların yanı sıra Denizlispor’a futbolcular yetiştirmek istiyor ve planlıyoruz” dedi. Denizlispor’dan istedikleri oyuncular olduğunu da hatırlatan Tun, “Biz genç oyuncuları lige hazırlama konusunda Denizlispor’a katkı koyuyoruz. Asil Kaan Güler bunun en güzel örneklerinden biridir. Talip olduğumuz oyuncular var, bunları Denizlispor yönetimine de bildirdik. Denizlispor bir süreç yaşıyor. Henüz yanıt alamadık. Beklentimiz sürüyor” dedi.

Bu yıl kadrosunu 22 kişi ile sınırlandırmayı planladığını söyleyen Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet ise “Transferlerimiz devam edecek. İç transferde görüştüğümüz futbolcular var. Stoper, santrafor  mevkileri ile bir kanat oyuncusu transfer edebiliriz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..