REKLAMI GEÇ

MEKİKTE SÜPER TEMPO

MEKİKTE SÜPER TEMPO

Ligde son 4 maçından 10 puan çıkaran Kızılcabölükspor’da keyifler yerinde. Zirvenin hatasını kollayan sarı kırmızılılar gözünü ilk basamağa dikti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Kasım 2017 Pazartesi, 10:52

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Denizli’yi başarılı şekilde temsil eden Kızılcabölükspor’da hem yönetim hem teknik heyet hem de futbolcular çalışkanlıklarının ve fedakarlıklarının mükafatını alıyor.

Sarı kırmızılı takım dün sahasında Arsinspor’u rahat geçerken zirve yarışında iddiasını da yeniden ortaya koydu.

Ligin ilk 7 haftasını yenilgisiz geçiren Denizli temsilcisi lider Utaş Uşakspor karşısında kendi evinde kötü bir oyunla 4-1 kaybetmiş ve hayal kırıklığı yaşatmıştı. Kızılcabölükspor sezonun tek yenilgisi sonrasında süratle kendisini toparladıve inanılmaz bir tempo yakaladı.

TARAFTARA KENDİNİ AFFETTİRDİ
Uşakspor yenilgisinden sonra önce Tekirdağ deplasmanında kazanan sarı kırımzılılar ardından içirde Karaköprü Belediyespor’u rahat geçti. Aydın deplasmanında kötü futbola rağmen galibiyeti kaçıran sarı kırmızılılar buradan bir puan çıkardı. Arsinspor karşısında hatasını tekrarlamayan Kızılcabölükspor Ramazan ve Samet’in sayıları ile skora gitti. Kızılcabölükspor son 4 maçında 10 puan toplayarak liderle açılan puan farkını da bire indirdi. 25 puanla ikinci sırada yer alan sarı kırmızılılar şimdi zirvenin hata yapmasını bekliyor.

ŞERMET KAÇAN POZİSYONLARI ÖNEMSİYOR
Arsinspor karşısında 7-8 net pozisyon üretmesine karşın bunları değerlendiremeyen Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet bu hataların tekrarlanmamasını istiyor. Takımımın son pas ve vuruşlarda daha dikkatli olmasını isteyen Şermet oyun üstünlüğünün kendi takımında olmasından ise memnun. Öğrencilerine bir gün izin veren deneyimli çalıştırıcı yarından itibaren Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarına başlayacak. Kızılcabölükspor’da Gökhan’ın asistle dönmesi sakat Mustafa’nın ise 60 dakika sahada kalması teknik ekibi memnun etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..