REKLAMI GEÇ

MEKİKTE TAKIMA TAKVİYE, İMZALAR PEŞ PEŞE GELDİ

MEKİKTE TAKIMA TAKVİYE, İMZALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ayrılanlarla zayıflayan kadrosunu yeni isimlerle güçlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Haziran 2017 Cumartesi, 12:13

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Başkan Osman Duran ayrılanlarla zayıflayan kadrosunu lige hazır hale getirmek için önemli yeteneklere imza attırdı.

EREN İLE 3 YILLIK ANLAŞILDI
Teknik Direktör Hasan Şermet’in talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren transfer komitesi Atiker Konyasporlu futbolcu Eren Özaydemir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Genç stoper Denizli’de çıkış yakalamak istediğini söylerken, “Kızılcabölükspor’a geldiğim için çok mutluyum. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Hedefim formayı kaparak takımıma katkı sağlamak” dedi.

SOL BEKE FATİH EMİRCAN
Sol kanattaki eksikliğini yine Atiker Konyaspor altyapısında forma giyen Fatih Emircan ile gideren Kızılcabölükspor bu futbolcu ile de üç yıllığına anlaştı. Geçen yıl U21 takımında 30 maçta görev alan futbolcu Denizli’ye geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

24062017-transfer-ic

FORVETE MELİH VARDAR
Fatih Arat ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar forvet mevkiini Melih Vardar ile güçlendirdi. Tire 1922’den transfer edilen futbolcu ile sezon sonuna kadar anlaşıldı. Geçen sezon 32 maçta 6 gol atan futbolcu 8 de gol pası vermişti. Kızılcabölükspor’un hedefi olan bir kulüp olduğunu söyleyer Melih Vardar, “Buraya başarılı olmaya geldim” dedi.

ORTA SAHAYA SAMET DAĞLI
Mekik son olarak orta sahayı BAL takımlarından Serik Belediyesporlu futbolcu Samet Dağlı ile güçlendirdi. 2 yıllık anlaşan futbolcu; “Burada olmaktan son derece mutluyum. Sezonun başlamasını iple çekiyorum. Başarılı olacağıma ve takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..