REKLAMI GEÇ

MEKİKTE TAYFUN SABRİ KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

MEKİKTE TAYFUN SABRİ KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

24 Erzincan deplasmanından tek puanla dönen sarı kırmızılılarda Tayfun pozisyon ürettiklerini fakat skor üretemediklerini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Ocak 2017 Salı, 09:56

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor, 24 Erzincanspor karşısında penaltı golü ile geriye düştüğü maçta galibiyeti kaçırdı.

Sarı kırmızılılar ilk yarıda eşitliği sağladıktan sonra bulduğu pozisyonları skora dönüştüremeyince sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Maç sonu değerlendirmede bulunan sol bek Tayfun Sabri Gümüşoğlu da galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Sarı kırmızılı futbolcu, “İlk dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü elimize aldık. Talihsiz bir penaltı sonucunda geriye düştük ama oyundan kopmadık ve hemen eşitliği sağladık. Birçok fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Girdiğimiz fırsatları değerlendirebilseydik maçı ilk yarıda koparabilirdik. İkinci yarıda maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Rakibe pozisyon şansı vermedik ama bizde pozisyona giremedik. Sonuçta deplasmandan 1 puanla döndük. Deplasmanda yenemiyorsan yenilmeyeceksin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..