REKLAMI GEÇ

MEKİKTE TEKNİK DİREKTÖR ŞERMET’TEN TARAFTARA ÇAĞRI

MEKİKTE TEKNİK DİREKTÖR ŞERMET’TEN TARAFTARA ÇAĞRI

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet sezona galibiyet ile başlamak istediklerini söyledi, taraftarı tribünlere davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2015 Çarşamba, 12:32

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sezonu Tekirdağspor maçı ile açacak olan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasar Şermet tüm taraftarları Doğan Seyfi Atlı Stadı’na davet etti. Kızılcabölükspor.org’dan Ahmet İlem’in sorularını yanıtlayan Şermet, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine işaret ederek eksikleri transfer yapmak yerine takım içinde giderme yolunu tercih ettiklerini kaydeti.

Bu sezon hedeflerini yükselttiklerini kaydeden Şermet, “Tecrübeli bir takım kurduk. Taraftarlarımıza iyi futbol izletmek istiyoruz” dedi.

Yeni sezonda takımdan çok umutlu olduğunun da altını çizen Şermet, “Oyuncularıma güveniyorum. Hazırlık döneminde çok iyi çalıştılar. Bunun meyvelerini de Tekirdağspor maçından itibaren alacağımızı düşünüyorum.İlk maçlar her zaman zordur. Futbolu birçok etkileyen faktörler var ve inşallah o faktörlerde bizim yanımızda olur. Oyun kalitemizi sahaya yansıtarak sezona 3 puanla başlamak istiyoruz. Başaracak güce sahibiz” diye konuştu.

Taraftarlara çağrıda bulunan Şermet, pazar günü oynanacak karşılaşmada takıma sahip çıkmalarını isteyerek, “Kızılcabölükspor’un itici gücü her zaman taraftar olmuştur. Biz seyircimizi her maçımıza, özellikle iç saha maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..