REKLAMI GEÇ

NEFESLER TUTULDU

NEFESLER TUTULDU

2. Lig’e yükselme mücadelesi veren Kızılcabölükspor finalde yarın Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2018 Salı, 11:52

Denizli’de nefesler tutuldu. Kısıtlı imkanlarına rağmen 3. Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve play-off yarı finalinde Sultanbeyli Belediyespor’u deviren Kızılcabölükspor gözünü finale çevirdi.

Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi yarın saat 16:00’da Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Barış Şimşek, Mehmet Metin ve Mehmet Kısal hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma eski adı Yenikent Asaş Stadı olan Osmanlı Stadı’nda oynanacak.

DEMİR’İN TESİSLERİNDE SON İDMAN
Ankara’da Hilton Otel’de kampa giren sarı kırmızılı Denizli temsilcisi bugün 16:00’da maç öncesi son çalışmasını gerçekleştirecek. Sakat ve cezalının bulunmadığı Kızılcabölükspor daha sonra kampa girerek dış dünya ile bağlantısını kesecek.  Teknik Direktör Hasan Şermet ve Başkan Osman Duran maçtan sonra Denizli’ye ikinci lig takımı olarak döneceklerini söyledi.

TARAFTAR İÇİN OTOBÜS KALKACAK
Final maçı için Denizli’den otobüs kalkacak. Kızılcabölüksporlu taraftarları taşıyacak otobüsler yarın sabah 06:00’da Çınar Meydanı’ndan ve 05:00’te Kızılcabölük’te Çarşı Meydanı’ndan kalkacak. Taraftardan otobüs ücrneti alınmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..