REKLAMI GEÇ

ÖRNEK KULÜBÜN ÖRNEK BAŞKANI

ÖRNEK KULÜBÜN ÖRNEK BAŞKANI

Türkiye’de onlarca kulüp borç batağındayken sınırlı bütçelerine rağmen ayakta kalmayı başaran Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran, borçsuz bir kulüp olduklarını belirterek, “Kendi işimize gösterdiğimiz özen ve titizliği kulüp yönetiminde de gösteriyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 11:16

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran bir mesaj yayınlayarak camiaya seslendi. Türkiye’de onlarca kulübün borç batağına sürüklendiği, büyük camiaların amatör kümelere gerilediği ve kulüplerin ardı ardına puan silme cezaları aldığı sezonda kısıtlı gelirlerle ayakta durduklarını kaydeden Duran, kulüp yönetiminde gösterdikleri titizlik sayesinde Kızılcabölükspor’un Türkiye’nin dört bir yanında adından söz ettirmeyi başardığını söyledi.

Duran mesajında kendi işlerinde nasıl titizlikle davranıyorlarsa tüm yönetimin Kızılcabölükspor konusunda da aynı titizliği gösterdiğini belirterek, borçsuz bir kulüp olduklarının altını çizdi. Denizli’Den destek isteyen Duran özellikle biklik ve beraberliğin korunması için camiaya mesaj verdi.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “2017 başarılarla dolu bir yıl olarak geride kaldı. Kızılcabölükspor’umuz Denizli’yi en iyi şekilde temsil eden, başarılarla bizleri gururlandıran bir takım olmaya bu yılda devam etti. Türkiye’nin her bölgesinde Kızılcabölükspor adından söz ettirdi. Bir mahalle takımı olarak neler yapabileceğimizi tüm Türkiye’ye tekrar göstermiş olduk. Daha fazla desteklerle daha büyük işler yapabiliriz. Tüm Denizli’nin Kızılcabölükspor’a destek olması en büyük isteğim. Bizler kendi işimizi nasıl yönetiyorsak kulübümüzü de o titizlikle yönetiyoruz ve borçsuz bir kulüp olma özelliğini devam ettiriyoruz. Yönetim kurulu üyelerimle, teknik heyetimizle, oyuncularımızla, taraftarlarımızla oluşturduğumuz aile ortamının, birlik ve beraberliğimizin 2018 yılında da devam etmesi en büyük arzum.

Dilerim yeni yılın sevinç, gurur ve kutlamalarla dolu, şanlı tarihimize yeni zaferlerin eklendiği, yine bir Kızılcabölükspor yılı olur. Kızılcabölükspor forması için ter döken tüm sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyor; 2018 yılının herkes için mutlu, huzurlu, Kızılcabölükspor’lular özelinde başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımız için, ülkemizi tehdit eden iç ve dış düşmanlara karşı birlik ve beraberlik içinde olacağımız, güzel vatanımızda hep beraber, sağlık ve mutluluk içinde yaşayacağımız günler diliyorum”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..