REKLAMI GEÇ

Özpek: Bu ayıp bize fazla gelir

Özpek: Bu ayıp bize fazla gelir

Denizlispor eski asbaşkanı Yasin Özpek, Kızılcabölükspor’un kupa maçını Doğan Seyfi Atlı’da oynamasını eleştirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 14:44

Türkiye Kupası H Grubu maçında 1 Aralık günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Konyaspor’u ağırlayacak olan Kızılcabölükspor’da bu maçın hazırlıkları sürerken, sarı kırmızılı yönetimin saha konusundaki isyanına bir destek de Denizlispor eski asbaşkanı Yasin Özpek’ten geldi.

Denizlispor’un Türkiye Kupası’nda Yeni Amasyaspyor’a elenerek tarih yazdığına değinen Özpek, “Eğer kupada Denizlispor yoksa başka Denizli takımı var. Kızılcabölükspor da bu memleketin öz evladıdır. Böyle önemli bir müsabakada Denizli Atatürk Stadı’nın bu kulübümüze verilmemesi skandaldır. Bu kadar önemli bir maç Atatürk Stadı’nda oynanmalıydı” dedi.

Yeşil siyahlı kulüp yetkililerinin saha zeminine ilişkin endişelerine de değinen Özpek, “Bir tek Denizli değil pek çok kentte iki takımın aynı sahayı kullandığı oluyor. Yakın geçmişte İzmir’de üç takımın bir sahayı kullandığı oldu. Buca Stadı hala aynı şekilde kullanılıyor. Manisa ve Gaziantep şehirleri de iki takımı ile aynı sahayı kullanıyor. Bir tek bizim zeminimiz mi bozulacakmış? Buna kimse inanmaz. Ortada tek bir gerçek var. O da Kızılcabölükspor’un cezalandırılmak istendiğidir. Böyle bir maçın Doğan Seyfi Atlı Stadı’na verilmesi Denizli açısından son derece yanlış bir karardır. Türkiye’de tel örgülerini statlarından ilk kez kaldırma cesareti gösteren, centilmen taraftarları ile ödüller alan Denizli şimdi böyle mi anılacak. Bu ayıp bize fazla gelir” dedi.

Denizlililerden Kızılcabölükspor’a destek olmalarını da isteyen Özpek, “Bu güzide kulübümüz kısıtlı olanakları ile 3. Lig’de varlık göstermekle kalmamış, başarılı bir sezon da geçirmiştir. Mersin gibi, Altay gibi, Kocaeli Birlik gibi büyük kulüpleri kupanın dışına itmiş, adını gruplara yazdırarak büyük bir sevinç yaşatmıştır. Kupada Denizli adını yaşattıkları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..