REKLAMI GEÇ

RAMAZAN: ANKARA DEMİR YENİLGİSİ BİR YOL KAZASIYDI

RAMAZAN: ANKARA DEMİR YENİLGİSİ BİR YOL KAZASIYDI

Sarı kırmızılı başarılı defans oyuncusu Ramazan Erarslan, Ankara Adliye maçını bir yol kazası olarak gördüklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Şubat 2017 Perşembe, 09:55

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta hafta içindeki maçta Ankara Demirspor’a evinde kaybeden Kızılcabölükspor moral bozmuyor. Sarı kırmızılıların başarılı defans oyuncusu Ramazan Erarslan 1-0 kaybettikleri maçı yol kazası olarak gördüklerini kaydetti.

Hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını söyleyen Ramazan, “İç saha maçlarında kayıp yaşamak istemiyorduk. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Oyunu oturtma anlamında sıkıntılar yaşadık. Tüm bu şanssızlıklara rağmen çok gol pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimiz de sezonun ikinci yarısına iyi başlamıştı. Hakemin yanlış kararıyla kazandıkları taç atışında hazırlıksız yakalandık ve kalemizde golü gördük. Golün ardından baskı kurduk ama maçı çevirmek kolay değildi” diye konuştu.

Rakip takım oyuncularının oyunu soğutmak için her fırsatı değerlendirdiklerine de değinen Ramazan, “Yerden kalkmadılar. Futbol sadece saha içinde golü bulduktan sonra yatmakla olmuyor. Bu şekilde oyunu soğutmaya çalışıp bizlerin sinirleriyle oynamak Türk futboluna bir şey kazandırmıyor. Ama bizde bu maçtan dersler çıkarmamız gerekiyor. Bizim için kötü bir mağlubiyet oldu. Öyle yada böyle Kızılcabölükspor Play-off oynayacak. Bizler bu doğrultuda kenetlendik. Bu maçı yol kazası olarak görmeliyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..