REKLAMI GEÇ

YARDIMCI ANTRENÖR GÖRGEÇ: HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK

YARDIMCI ANTRENÖR GÖRGEÇ: HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK

Osmaniyespor karşısında 5-0’lık galibiyetle moral bulan Kızılcabölükspor’da Yardımcı Antrenör Serkan Görgeç, “Haklı bir galibiyet aldık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2018 Salı, 13:31

Ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan Kızılcabölükspor’da keyifler yerinde. Osmaniyespor’u 5-0 yenen sarı kırmızılılarda Yardımcı Antrenör Serkan Görgeç kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyen Görgeç; “İlk iki maçta puan kaybı yaşamamıza rağmen takımda moral, motivasyon ve direnç anlamında eksilme olmadı. Bu maça da çok iyi hazırlanmıştık. Rakibin iyi ve zayıf yönlerini analiz ederek antrenmanlarda buna göre çalışmalarımızı yaptık. Maça iyi başladık. Golü erken bulmamızın ardından rakip açılmak zorunda kaldı. Bu durumdan da faydalandık. Rakip arkada çok fazla açıklar verdi. Özellikle ikinci yarı takımımızda hem fiziksel anlamda, hem kondisyon anlamında da biraz daha yükselme oldu. Çok gol pozisyonu şansı yakaladık. Nitekim de farklı bir galibiyet elde ettik. Tüm takımı tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet elde ettik. Takımımızın iki haftadır galibiyet alamamasına rağmen bu kadar özverili, bu kadar coşkulu ve istekli oyunu bizleri mutlu etti. İnşallah devamı gelecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..