REKLAMI GEÇ

SERKAN GÖRGEÇ: İSTİKRARIMIZ DEVAM EDECEK

SERKAN GÖRGEÇ: İSTİKRARIMIZ DEVAM EDECEK

Ligde Arsinspor’u devirerek yeniden ikinciliğe yüsselen Kızılcabölükspor’da Yardımcı Antrenör Serkan Görgeç istikrarı sürdürmek istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2017 Salı, 10:21

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yoluna devam eden Kızılcabölükspor, hafta sonunda Arsinspor karşısında rahat bir galibiyet aldı 2-1. Sarı kırmızılıların yardımcı antrenörü Serkan Görgeç rakibi iyi analiz ederek maça çıktıklarını belirterek, “Rakibimiz alt sıralarda olmasına rağmen ligin en az gol atan ve en az gol yiyen takımlarından biriydi. Oran olarak maç başına 1 golün altında bir rakam. Arsinspor’un bir kaç maçını da izleme şansımız oldu. Bize karşı savunmaya ağırlık vererek kontra ataklarla gol arayacaklarını biliyorduk. Nitekim de ilk dakikada itibaren oyunu kendi yarı sahalarında kabul ettiler. Golü erken bulunca rakip taktiğini değiştirdi ve biraz daha açık oynamaya başladı. İlk yarıda oyun üstünlüğü bizdeydi ve pozisyonlar bulduk. Rakibe bireysel hatalarla ve defansın arkasına atılan toplarla pozisyon verdik. İkinci yarıya da golle başladık ve farkı ikiye çıkardık. İkinci golün ardından birçok pozisyon bulduk ve farkı daha da yükseltebilirdik. Son vuruşlarda beceri eksikliğimiz vardı. Son 15 dakikalık süreçte rakip biraz daha risk aldı ve üçlü savunmaya dönerek çift forvet oynadılar. Bu süreçte biraz baskı yedik. Rakip 3-4 net pozisyon şansı buldu. Son dakikada gelen gole engel olamadık ve maç 2-1 üstünlüğümüz ile sona erdi. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncuları mücadeleci ve istekli oyunlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Kızılcabölükspor olarak istikrarlarını sürdürmek istediklerine değinen Görgeç; “12.hafta sonunda sadece 1 mağlubiyeti olan ve puan ortalaması ikinin üzerinde olan bir takımız. Bu istikrarımızı devam ettireceğiz. Tabi bu maçtan hem verdiğimiz pozisyon anlamında, hem de kaçırdığımız pozisyonlar anlamında da dersler çıkarmalıyız.’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..