REKLAMI GEÇ

SERKAN ÖZEN: SON VURUŞLARDA DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ

SERKAN ÖZEN: SON VURUŞLARDA DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ

Manavgat maçında sayısız fırsat kaçıran Kızılcabölükspor’da defansın önemli ismi Serkan takım arkadaşlarına mesaj gönderdi, son vuruşlarda dikkatli olunmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Mart 2017 Pazartesi, 10:38

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Erzin ve Van galibiyetlerinin ardından hafta sonunda Manavgat karşısında frene basan Kızılcabölükspor kaçan puanlara yanıyor.

Sarı kırmızılılar Manavgatspor maçının özellikle ilk yarısında ürettiği pozisyonları gole çeviremeyince ikinci yarıda da sıkıntı yaşadı.

Emircan, Reha, Fatih, Ali ile bulduğu pozisyonları cömertçe harcayan sarı kırmızılılarda defansın önemli isimlerinden Serkan Özen’den takım arkadaşlarına uyarı geldi.

Genç futbolcu son vuruşlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, “Topun hakimiyeti ilk dakikadan itibaren bizde olsa da topu 3.bölgeye taşıyamadık. Devre sonuna doğru fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarıya daha etkili başladık ve top sürekli bizdeydi. Birçok gol pozisyonu şansı bulduk ama bu fırsatları değerlendiremedik. Girdiğimiz fırsatları cömertçe harcıyoruz. Final paslarında ve son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız. Kazanabileceğimiz bir maçı berabere tamamladık. Çok üzgünüz. Bende uzun süre sonra ilk 11’de sahaya çıktım. Elimden geldiğince takımım için faydalı olmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..