REKLAMI GEÇ

Şermet hata istemiyor

Şermet hata istemiyor

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet içi sahada puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2017 Salı, 11:00

Yarın Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Ankara Demirspor’u ağırlayacak Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet resmi siteden açıklamalarda bulundu.

Ligde maçların giderek zorlaştığına değinen Şermet; “Sezonun sonuna yaklaştıkça her maç final niteliği kazanıyor” dedi.

Zorlu bir rakibi ağırlayacaklarının altını çizen Kızılcabölükspor teknik patronu; “Çarşamba günü çok zor bir maç olacak. İç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Özellikle iç saha maçlarının hepsini kazanmak istiyoruz. Hataya tahammülümüz yok. Kazanma adına elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Rakibimiz içinde play-off adına çok önemli bir karşılaşma olacak. Onlarda kazanmak için geleceklerdir. Devre arası çok transfer yaptılar. Son 13 maçtır sadece 1 maçta kaybettiler. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacak. Sakatlıklardan dolayı çok eksiğimiz var. Ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Çocuklara güveniyorum. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Hasan Şermet; “Play-off hattına kendimiz atabilmek adına bu maç çok önemli. Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Çarşamba günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’na tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri davet ediyorum ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..